Ι. Χατζηθεοδοσίου: Βοήθεια στις επιχειρήσεις με προβλήματα

Για το πρόγραμμα "Έγκαιρη Προειδοποίηση", μέσω του οποίου μπορούν να αντλήσουν δωρεάν βοήθεια επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα, αλλά και για τα θετικά μηνύματα που έρχονται από την αγορά, με βάση τα στοιχεία από το Μητρώο του Ε.Ε.Α.

Για το πρόγραμμα "Έγκαιρη Προειδοποίηση", μέσω του οποίου μπορούν να αντλήσουν δωρεάν βοήθεια επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα, αλλά και για τα θετικά μηνύματα που έρχονται από την αγορά, με βάση τα στοιχεία από το Μητρώο του Ε.Ε.Α., μίλησε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου στον ΣΚΑΙ και την εκπομπή "ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ" με το Νίκο Υποφάντη. 
 
Στη συνέντευξή του την Κυριακή 15 Απριλίου 2018 ο κ. Χατζηθεοδοσίου δήλωσε ότι σε ό,τι αφορά τις εγγραφές – διαγραφές επιχειρήσεων στο ΕΕΑ τον Φεβρουάριο, άνοιξε η ψαλίδα υπέρ των επιχειρήσεων που ανοίγουν, σημειώνοντας ωστόσο ότι σε μεγάλο βαθμό πρόκειται για "επιχειρηματικότητα ανάγκης". Επισήμανε ακόμη ότι το θετικό πρόσημο που καταγράφεται στην αγορά καρπώνονται κατά κύριο λόγο οι πολύ μεγάλες και όχι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις. 
 
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ: 
 

 

 
Αναφορικά με το Πρόγραμμα "Έγκαιρη Προειδοποίηση" ο πρόεδρος του ΕΕΑ υπογράμμισε ότι απευθύνεται σε επιχειρήσεις που βλέπουν μπροστά τους προβλήματα και χρειάζονται τη βοήθεια ειδικών για να τα ξεπεράσουν εγκαίρως. Η βοήθεια παρέχεται δωρέαν, ενώ διασφαλίζεται η εμπιστευτικότητα των στοιχείων όσων συμμετάσχουν.
 

© INSURANCE EEA 2018. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics