Οι «πρωτιές» της ΝΝ και η μεγάλη συνέχεια

Του Γιάννη Βερμισσώ Μια δυναμική συνέχεια στην ελληνική αγορά προδιαγράφεται για την ΝΝ Hellas.

Του Γιάννη Βερμισσώ

Μια δυναμική συνέχεια στην ελληνική αγορά προδιαγράφεται για την ΝΝ Hellas. Η εταιρεία με προοπτική να πρωταγωνιστήσει στον κλάδο έχει σχέδια για «πρωτιές», υψηλούς στόχους και φυσικά δίνει βάρος στην ενδυνάμωση agency.

Σε πλαίσιο ευφορίας, και βεβαιότητας εξελίχθηκε το συνέδριο πωλήσεων της εταιρείας στο οποίο η κυρία Μαριάννα Πολιτοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της NN Hellas, έδωσε στους παρευρισκόμενους αισιόδοξη προοπτική για το μέλλον.

Εκτίμησε ότι η ΝΝ Hellas  θα επιτύχει ρεκόρ πωλήσεων και θα κερδίσει μερίδια αγοράς με στόχο να εξελιχθεί σε πρότυπη και πρώτη εταιρεία σε όλους τους τομείς Ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα.

Ακόμα αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη του πολυεθνικού μετόχου της για την ελληνική αγορά και οικονομία και διέβλεψε υψηλές επιδόσεις για το επόμενο διάστημα δεδομένου ότι το 2017 επανήλθε σε κερδοφορία αντιστρέφοντας προηγούμενες ζημιές ύψους 10 εκατ ευρώ, και κατέγραψε  συνολική νέα παραγωγή 101 εκατ. ευρώ με το χαρτοφυλάκιο να φτάνει τα 406 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα κατά την ομιλία της στο ετήσιο συνέδριο πωλήσεων στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, αναφέρθηκε στην αναγκαία διαρκή προσπάθεια των συνεργατών της εταιρείας και  με την γλώσσα των αριθμών, τόνισε μεταξύ άλλων ότι τα νούμερα δείχνουν μια τεράστια μεταβολή στην κερδοφορία, την ανάπτυξη και την εταιρική φήμη. Μέσα σε λιγότερο από 12 μήνες! Κάναμε πράξη όλοι μαζί το μήνυμα του Συνεδρίου μας, μπράβο σας! Το ίδιο αδύνατο είναι όμως η πορεία μιας εταιρείας που πριν χρόνια αποφάσισε ξαφνικά να διακόψει τις νέες πωλήσεις στην υγεία και σήμερα δημιουργεί νέα ρεκόρ πωλήσεων στην υγεία καινοτομώντας με προϊόντα, όπως το hospital 4 all και το care 4 all, και προσφέροντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα ασφάλιση σε ανθρώπους με σοβαρά προβλήματα υγείας και χωρίς όριο ηλικίας”.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΩΤΗΡΑΚΟΣ:  Η ανάδειξη του AGENCY

Με ξεκάθαρο λόγο ο  Διευθυντής Πωλήσεων της Εταιρείας κύριος Μιχάλης Σωτηράκος στο πλαίσιο των βραβεύσεων συνεργατών αναφέρθηκε στους στόχους, τις επιτυχίες, και την προσπάθεια που θα στηριχτεί στα νέα προϊόντα και υπηρεσίες την ΝΝ η οποία διαθέτει όλα τα εχέγγυα για μια πολύ καλύτερη συνέχεια. Τόνισε μάλιστα ότι μαζί με τη δυναμική και το “brandname” που έχει το agency της NN αλλά και τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες που θα προωθηθούν υλοποιηθούν μέσα στο 2018 θα επιτευχθεί ρεκόρ αλλαγών στην εταιρεία οι οποίες –αλλαγές- θα συντείνουν στην δυναμική της εξέλιξη. Επίσης επισήμανε ότι θα γίνουνε περισσότερες και μεγαλύτερες επενδύσεις στο agency. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι  το agency μπορεί να δημιουργήσει επαγγελματίες ασφαλιστικούς συμβούλους και manager, λέγοντας πώς « ανταποκριθήκατε άμεσα για ανάπτυξη, για δημιουργία νέων manager, για δημιουργία νέων γραφείων. Η ανάπτυξη που είχε τον τελευταίο χρόνο η Εταιρεία αποτελεί την πιο αποστομωτική απάντηση σε όποιον δηλώνει ότι το agency συρρικνώνεται. Ότι το agency φθίνει. Εμείς και έχουμε, και θέλουμε, και μπορούμε, και επενδύουμε, και τώρα που έχουμε και κέρδη θα επενδύσουμε ακόμα πιο πολύ στο agency μας”.

ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018

Ανάμεσα στις εξαγγελίες-στόχους που ανακοινώθηκαν στο συνέδριο και αφορούν συμπεριλαμβάνονται οι εξής: 

  • Επέκταση του προγράμματος Hospital for all μέχρι την ηλικία των 70 ετών με την ίδια τιμή όπως στις ηλικίες 61-65 αλλά και την αύξηση του ανώτατου ορίου κάλυψης από 30.000 ευρώ σε 60.000 ευρώ (με αναδρομική ισχύ και για τους ήδη πελάτες).
  • Αύξηση στάθμισης στο ultima περιοδικού ασφαλίστρου στο 100% & καταβολής της συνολικής προμήθειας 40% στο πρώτο έτος.
  • Δημιουργία προϊόντος πρωτοβάθμιας για όλη την Ελλάδα.
  • Δημιουργία κάλυψης ΙΦΕ για όλες τις ηλικίες.
  • Δημιουργία κάλυψης χειρουργικού επιδόματος.
  • One stop sale – παροχή εναλλακτικών τρόπων ηλεκτρονικής πληρωμής ασφαλίστρου όπως και ειδοποίησης πληρωμής ασφαλίστρου και σχεδίου ασφαλιστηρίου στο e-mail του πελάτη κατά τη διάρκεια του ραντεβού σε αιτήσεις χωρίς εκκρεμότητες.
© INSURANCE EEA 2018. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics