Υψηλότερες επιδόσεις το 2018 επιδιώκει η METLIFE

Στην διακριτή λειτουργία της Metlife στην ελληνική αγορά αναφέρθηκε ο διευθύνων σύμβουλός της κ. Δ. Μαζαράκης

Στην διακριτή λειτουργία της Metlife στην ελληνική αγορά αναφέρθηκε ο διευθύνων σύμβουλός της κ. Δ. Μαζαράκης κατά την διάρκεια του συνεδρίου της εταιρείας στο οποίο αναδείχτηκε το agency και επισημάνθηκε η διαχρονικά ισχυρή παρουσία της METLIFE που γιορτάζει 150 έτη αναπτυξιακής παρουσίας στην παγκόσμια αγορά.

Κατά την εκδήλωση απονομής βραβείων στους συνεργάτες στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος τονίστηκε από τον κ. Δ. Μαζαράκη η επιλογή της εταιρείας να αναπτύσσεται με τις συγκεκριμένες διαδικασίες και προσηλωμένη στο agency. Η επισήμανση αυτή υποστηρίχθηκε και από στοιχεία που δείχνουν ότι το  agency της εταιρείας υπερέβη σε παραγωγή τα 120 εκατ. ευρώ, κατέγραψε νέα παραγωγή που ανέρχεται σε ποσοστό περίπου 60% ενώ ιδιαιτέρως εντυπωσιακά ήταν τα επίπεδα διατήρησης χαρτοφυλακίου. 92,6% (Ζωής) και περίπου 90% (ατύχημα).

Επίσης ο κ.  Μαζαράκης, έκανε λόγο για ορόσημο ( με αφορμή τα 150 έτη λειτουργίας) και εξέφρασε ικανοποίηση που εκπροσωπεί στην ελληνική αγορά έναν ασφαλιστικό οργανισμό όπως η Metlife.

Σύμφωνα με τον κ. Μαζαράκη, δεδομένων των ευρύτερων συνθηκών στην ελληνική οικονομία, οι επιδόσεις της Metlife είναι αξιοσημείωτες γεγονός που καθιστά ακόμη πιο εφικτή της προσπάθεια περαιτέρω ανόδου της εταιρείας.

Στο πλαίσιο αυτό κάλεσε και τους παρευρισκόμενους να προχωρήσουν ακόμη πιο δυναμικά για ένα καλύτερο 2018 για την εταιρεία.

 

© INSURANCE EEA 2018. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics