100 χρόνια Limra

Η LIMRA γιορτάζει 100 χρόνια ζωής. 100 χρόνια προσφοράς στην παγκόσμια ασφαλιστική βιομηχανία.

Η LIMRA γιορτάζει 100 χρόνια ζωής. 100 χρόνια προσφοράς στην παγκόσμια ασφαλιστική βιομηχανία.
Από το 1916 σε όλον τον κόσμο και πάνω από 35 χρόνια στην Ελλάδα και στην Κύπρο, προσφέρει σημαντικό έργο τόσο στην παροχή χρήσιμων και αναλυτικών στοιχείων για τις εξελίξεις στην παγκόσμια αγορά, όσο κυρίως στην εκπαίδευση και στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού.
 
Η Ελλάδα και η Κύπρος συμμετέχουν στον εορτασμό των 100ων γενεθλίων της LIMRA με μία σημαντική επετειακή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016 στο Ίδρυμα Ευγενίδου, Λεωφ. Συγγρού 387, Παλαιό Φάληρο.
 
Η Ημερίδα θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ομιλίες των κ. Μανώλη Κυριάκου, Senior Regional Executive Mediterranean & Middle East, και της κα Jacqueline M. Lucas, Director of International Programs της LIMRA. Στο πλαίσιο της Ημερίδας θα πραγματοποιηθούν δύο ενδιαφέροντα Panels, στα οποία θα συμμετάσχουν ανώτατα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς. Θα μοιραστούν επίσης με το κοινό τις εμπειρίες τους στελέχη πωλήσεων που συμμετέχουν ή συμμετείχαν σε κύκλο εκπαιδευτικών προγραμμάτων της LIMRA.
 
Η εκδήλωση, επιβεβαιώνοντας τον οικουμενικό της χαρακτήρα, τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Ασφαλιστικών Ελλάδος (ΕΑΑΕ) και της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (ΕΑΔΕ).
 
Την Ημερίδα στηρίζουν ως μεγάλοι χορηγοί οι εταιρείες ΑΤΕ Insurance, Εθνική, Interamerican, Prime Insurance και ως χορηγοί οι εταιρείες Ευρωπαϊκή Πίστη και AIG.
 
Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το περιοδικό «Ασφαλιστική Αγορά».
 
Η Ημερίδα θα αρχίσει στις 9.00πμ και θα ολοκληρωθεί στις 4.00μμ. Για ατομικές συμμετοχές μπορείτε να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο. Επιπλέον για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΣΑΣ), ο οποίος είναι ο υποστηρικτής της εκδήλωσης. (κα Ρούλα Τσεκουρλούκη τηλ.: 210 924 2707).
 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics