Ανοίγουν οι διαδικασίες για τις αποζημιώσεις της International Life

Στην τελική ευθεία εισέρχονται οι αποζημιώσεις που χρωστά η International σε χιλιάδες περιπτώσεις ασφαλισμένων και τυχόν άλλων δικαιούχων καθώς η εκκαθάριση ολοκλήρωσε το σχετικό έργο της καταγραφής αποτυπώνοντας με ακρίβεια και τον αριθμό...

Του Γιάννη Βερμισσώ

Στην τελική ευθεία εισέρχονται οι αποζημιώσεις που χρωστά η International σε χιλιάδες περιπτώσεις ασφαλισμένων και τυχόν άλλων δικαιούχων καθώς η εκκαθάριση ολοκλήρωσε το σχετικό έργο της καταγραφής αποτυπώνοντας με ακρίβεια και τον αριθμό των περιπτώσεων και τα ποσά που δικαιούνται.

 Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι  είναι σχεδόν έτοιμοι να αναρτηθούν οι πίνακες με όσους έχουν να λάβουν αποζημίωση από την International.

Συνολικά  οι αποζημιώσεις ανέρχονται στα περίπου 40 εκατ. ευρώ που θα δοθούν σε περίπου 8.5 χιλιάδες δικαιούχους. 

Οι δικαιούχοι της εταιρείας Ζωής είναι περίπου 6 χιλιάδες και οι αποζημιώσεις τους διαμορφώνονται στα 30 εκατ. ευρώ ενώ στην εταιρεία Γενικών (και αυτοκίνητο) οι δικαιούχοι είναι περίπου 2.5 χιλιάδες και οι συνολικές αποζημιώσεις τους ανέρχονται  σε περίπου 10 εκατ. ευρώ. Κατά τις ίδιες πληροφορίες τις προσεχείς μέρες στην ιστοσελίδα της εταιρείας θα αναρτηθούν οι πίνακες δικαιούχων και για την εταιρεία Ζωής και την Γενικών.

Επίσης καταγράφεται η διαδικασία που θα ακολουθηθεί στη συνέχεια.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics