Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας INTERLIFE 2016-2017

Με αίσθημα ευθύνης προς το κοινωνικό σύνολο, η INTERLIFE Ασφαλιστική έδωσε στη δημοσιότητα τον Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας της διετίας 2016 – 2017, με στόχο την πλήρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση των ενδιαφερόμενων μερών για τις δράσεις Εταιρικής ..

Με αίσθημα ευθύνης προς το κοινωνικό σύνολο, η INTERLIFE Ασφαλιστική έδωσε στη δημοσιότητα  τον Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας της διετίας 2016 – 2017, με στόχο την πλήρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση των ενδιαφερόμενων μερών για τις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους μελλοντικούς της στόχους.

Η Εταιρική Υπευθυνότητα της INTERLIFE διέπει όλες τις λειτουργίες και τις δράσεις της μέσα από το Πρόγραμμα «προσφέρω … αλλιώς» που υλοποιεί και απαντά στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας. Οι πρακτικές διαφάνειας που εφαρμόζει σε συνδυασμό με την επιχειρηματική ηθική που την χαρακτηρίζει, συμβάλλουν δυναμικά στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης και στην εξασφάλιση αμοιβαίου οφέλους για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη που επηρεάζονται από τις δραστηριότητές της.

Ξεφυλλίστε online τον απολογισμό. 

Download το pdf του απολογισμού: 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics