AXA: Εβδομάδα εταιρικής υπευθυνότητας 2016

Από τις 23/05 έως τις 28/05 η ΑΧΑ διοργανώνει για 6η συνεχή χρονιά την Εβδομάδα Εταιρικής Υπευθυνότητας.

Από τις 23/05 έως τις 28/05 η ΑΧΑ διοργανώνει για 6η  συνεχή χρονιά την Εβδομάδα Εταιρικής Υπευθυνότητας. Στόχος φέτος είναι η ανάδειξη της σημασίας της πρόληψης της υγείας και των περιβαλλοντικών κινδύνων μέσα από ειδικά σχεδιασμένες δράσεις, οι οποίες θα υλοποιηθούν από εξαιρετικούς καλεσμένους.

Από το 2011, η Εβδομάδα Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΑΧΑ αποτελεί σημείο αναφοράς για την ευαισθητοποίηση των εργαζομένων σε όλο τον κόσμο, ενώ είναι σημαντικό βήμα για τη διασφάλιση της ξεγνοιασιάς στους ανθρώπους της Εταιρείας και για την κατάκτηση της 1ης θέσης από την ΑΧΑ, ως Παγκόσμια Πράσινη Ασφαλιστική Εταιρεία βάσει διετούς έρευνας από την Interbrand (2014).

Οι ενέργειες που θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο της φετινής Εβδομάδας Εταιρικής Υπευθυνότητας καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος θεμάτων πρόληψης της υγείας και των περιβαλλοντικών κινδύνων:

Δευτέρα, 23 Μαΐου – Yoga Γέλιου: Οι άνθρωποι της Εταιρείας θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια πρωτοποριακή τεχνική στην οποία το γέλιο υποκινείται σωματικά – χωρίς τη χρήση κωμωδίας – μέσω απλών ασκήσεων γέλιου, ηπίων διαφραγματικών αναπνοών και ασκήσεων stretching, ρυθμικών χειροκροτημάτων, και τραγουδιού.

Τρίτη, 24 Μαΐου – «Κάντο-Σωστά»: Οι εργαζόμενοι της ΑΧΑ θα απαντήσουν στο ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο http://www.kantososta.gr/ που έχει δημιουργήσει η Εταιρεία σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς». Οι πέντε που θα έχουν τις υψηλότερες βαθμολογίες θα λάβουν ως έπαθλο από μία δωρεάν ημερήσια εκπαίδευση ασφαλούς, τεχνικής και οικονομικής οδήγησης από τη σχολή «Driving Academy».

Τετάρτη, 25 Μαΐου – Σεμινάριο από τον Διαιτολόγο-Διατροφολόγο, Δρ. Αναστάσιο Παπαλαζάρου: Ο γνωστός Διατροφολόγος θα πραγματοποιήσει ενημέρωση σε δύο άξονες: «Σύγχρονες Διατροφικές Παγίδες-Μύθοι και Αλήθειες Διατροφής, τι πρέπει να προσέχει ο σύγχρονος καταναλωτής» και «Διατροφικές Ανάγκες Εργαζομένων». Στη διάρκεια της ημέρας οι άνθρωποι της ΑΧΑ θα έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν σε λιπομέτρηση και να λάβουν εξατομικευμένες διατροφικές συμβουλές από τον κύριο Παπαλαζάρου. Κατά την πρωινή τους είσοδο στην Εταιρεία, οι άνθρωποι της ΑΧΑ θα λαμβάνουν από ένα δωρεάν υγιεινό ρόφημα για να ξεκινήσουν τη μέρα τους.

Πέμπτη, 26 Μαΐου – Σεμινάριο για την πρόληψη φυσικών καταστροφών και ατυχημάτων στο σπίτι: Ο Καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Γεώργιος Γκαζέτας και ο Τεχνικός Διευθυντής του Τομέα Αριθμητικών Αναλύσεων του Ε.Μ.Π. Ράλλης Κουρκουλής, θα μιλήσουν για τις φυσικές καταστροφές, τα ατυχήματα στο σπίτι, για τρόπους πρόληψης και πώς μπορεί καθένας να κάνει τη διαφορά, τόσο μέσα από την καθημερινή του ζωή όσο και μέσω της δουλειάς του ως μέλος ασφαλιστικής Εταιρείας.

Σάββατο, 28 Μαΐου – Συμμετοχή ποδοσφαιρικής ομάδας της AXA στο Ημερήσιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα του Συνδέσμου Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιρειών (ΣΕΣΑΕ). Σε περίπτωση που η ομάδα της ΑΧΑ κερδίσει το Τουρνουά, ο φορέας που θα υποστηριχθεί από τη φετινή διοργάνωση θα είναι η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών.

Αποστολή των ανθρώπων της ΑΧΑ είναι να βοηθούν τους ασφαλισμένους της Εταιρείας να ζουν με λιγότερες έγνοιες. Στο πλαίσιο της αποστολής αυτής, αναγνωρίζουν πως είναι ιδιαίτερα μεγάλης αξίας για τους ίδιους να ενημερώνονται και να ευαισθητοποιούνται για σημαντικά θέματα που αφορούν στην κοινωνία, ώστε να αποκτούν συνεχώς τα βέλτιστα εφόδια ως πολίτες και εργαζόμενοι.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics