CNP Ζωής: Πρόγραμμα χορηγιών

Το κοινωνικό της πρόσωπο ενισχύει η CNP ΖΩΗΣ με μια σειρά ενεργειών, που έχουν ως στόχο την ενίσχυση ομάδων συμπολιτών μας, που πραγματικά έχουν ανάγκη τη συνδρομή όλων μας.

Το κοινωνικό της πρόσωπο ενισχύει η CNP ΖΩΗΣ με μια σειρά ενεργειών, που έχουν ως στόχο  την ενίσχυση ομάδων συμπολιτών μας, που πραγματικά έχουν ανάγκη τη συνδρομή όλων μας. Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκε μια σειρά χορηγιών,  με τις οποίες ενισχύθηκαν οικονομικά οι εξής φορείς :

  • ΕΛΕΠΑΠ – παιδιά με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες.
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ – υλοποιεί προγράμματα  που στοχεύουν στον αποστιγματισμό και την καλύτερη κοινωνική ένταξη των παιδιών με ειδικές ικανότητες που ζουν σε ιδρύματα.
  • ΑΜΑΡΥΛΛΙΔΕΣ – τα έσοδα του σωματείου διατίθενται στην «Κιβωτό του Κόσμου», σε ιδρύματα και σε οικογένειες με πρωτογενείς ανάγκες
  • ΤΟ ΧΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ – προσφέρει οικονομική συμπαράσταση σε άπορους σπουδαστές, συμπαράσταση και υποστήριξη σε γυναίκες με οικογενειακά προβλήματα.
  • ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ – σωματείο που προωθεί τον πολιτισμό, τον γυναικείο αθλητισμό, τη δημιουργία υποδομών ειδικά στην περιφέρεια κ.α.
  • HELLAS – οργανισμός που χρηματοδοτεί μέσω διεθνούς δικτύου ιδρύματα, όπως το «Μαζί για το παιδί» ή  το σωματείο «Μέριμνα» για τη φροντίδα των παιδιών στα τελευταία στάδια της ζωής τους, νοσοκομεία με τεχνικό εξοπλισμό, όπως το καρδιολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» κ.α.
  • ΦΛΟΓΑ – Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια

 

Η CNP ΖΩΗΣ θα συνεχίσει να ενισχύει με τα χορηγικά της προγράμματα αξιόλογες και ουσιαστικές κινήσεις, που έχουν στόχο να ανακουφίσουν και να υποστηρίξουν ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας, κάνοντας πράξη το όραμά της για έναν ασφαλέστερο και καλύτερο κόσμο.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics