Δ. Ζορμπάς : «Δημιουργούμε νέα ασφαλιστικά προγράμματα και ενισχύουμε την Συνεταιριστική»

Με προγράμματα «Νέας Γενιάς» και «εργαλεία» δοκιμασμένα τα οποία προέρχονται από τους μετόχους της, και μπορούν να εφαρμοστούν στην ελληνική αγορά η Συνεταιριστική Ασφαλιστική δημιουργεί υποδομές ισχυρής ανάπτυξης αναφέρει ο Διευθύνων Σύμβουλός...

Του Γιάννη Βερμισσώ

Με προγράμματα «Νέας Γενιάς» και «εργαλεία» δοκιμασμένα τα οποία προέρχονται από τους μετόχους της,  και μπορούν να εφαρμοστούν  στην ελληνική αγορά η Συνεταιριστική Ασφαλιστική δημιουργεί υποδομές ισχυρής ανάπτυξης αναφέρει ο Διευθύνων Σύμβουλός της κ. Δημήτρης Ζορμπάς.

Η εταιρεία  ανανεώνεται ριζικά καθώς ήδη έχει διαβεί  την πολυετή ελληνική οικονομική κρίση, χωρίς απώλειες και προβλήματα, και τώρα ξεκινά να προσφέρει σε προϊόντα και σε υπηρεσίες κάτι καινούργιο προσαρμοσμένο στα σημερινά δεδομένα της αγοράς αναφέρει ο κ. Ζορμπάς και τονίζει ότι «ετοιμάζουμε τις υποδομές για την επόμενη ημέρα».

Στο πλαίσιο αυτό  οι παρεμβάσεις που δρομολογούνται σε επίπεδο ασφαλιστικών προϊόντων αφορούν την κατάρτιση Νέας Γενιάς Προγραμμάτων,  τα οποία θα είναι καταρτισμένα με τρόπο που θα συμβάλλει στο να προωθηθούν πιο εύκολα από τους συνεργάτες και να αγοραστούν χωρίς επιφυλάξεις από τους πολίτες.

Τα νέα προγράμματα θα είναι στοχευμένα , προσαρμοσμένα στην ζήτηση, και φυσικά ανάλογα διαμορφωμένα τιμολογιακά.   

Στον κλάδο Ζωής που θα γίνει και εκκίνηση των νέων προγραμμάτων,  όπως διαπιστώνει, ο κ. Ζορμπάς  σημειώνονται  αλλαγές τις οποίες προσδιορίζει ως εξής: "ο κόσμος στρέφεται στην ιδιωτική υγεία ενώ και οι υποχρεώσεις των ασφαλιστικών εταιρειών σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο αλλάζουν".

 Αυτό, τονίζει,  είναι διπλό κίνητρο για την νέα παρουσία που επιδιώκει η εταιρεία στην αγορά στον κλάδο ΖΩΗΣ ο οποίος από κλάδος που έφθινε εξελίσσεται σε κλάδο με προοπτικές.  Τα νέα προγράμματα  θα συνδεθούν με την ριζική αλλαγή που συντελείται και  οδηγεί τις εταιρείες  στο να  δημιουργήσουν προτάσεις με «πολλές καλύψεις» αλλά και προγράμματα  «συγκεκριμένων αναγκών».

Επίσης η Συνεταιριστική Ασφαλιστική προωθεί αλλαγές και σε άλλους ασφαλιστικούς κλάδους που αφορούν το microinsurance, την αγροτική παραγωγή, ακόμα και στο αυτοκίνητο.  Τα νέα προϊόντα θα προωθηθούν σύντομα στην αγορά.

Επιπρόσθετα, ως  Συνεταιριστική εταιρεία   δημιουργεί ειδικά προγράμματα για τους πελάτες της που έχουν συναλλαγές με Συνεταιριστικές τράπεζες και αφορούν την ασφάλιση «κάρτας», την ανεργία κ.α.

Η όλη φιλοσοφία των νέων προγραμμάτων, αναφέρει ο κ. Ζορμπάς « στηρίζεται στην παραδοχή ότι η Συνεταιριστική θέλει να αναδείξει τον σεβασμό που έχει απέναντι στον καταναλωτή και να εξελίσσει την αξία του συμβολαίου. Δεν είναι σωστό να κάνεις αυξήσεις και να φεύγουν οι πελάτες. Το ασφαλιστικό συμβόλαιο πρέπει να βοηθούν οι εταιρείες να το κρατούν  όλοι, παλιοί και νέοι πελάτες.»

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αιχμή των πρωτοβουλιών που υλοποιούνται σύμφωνα με τον κ. Ζορμπά είναι η  τεχνολογία και η  χρήση της τηλεματικής  που θα διευκολύνουν συνεργάτες και πελάτες στον μέγιστο βαθμό.

Σε αυτό το επίπεδο, οι λύσεις είναι έτοιμες και δοκιμασμένες από τους μετόχους της εταιρείας σε άλλες χώρες όπου δραστηριοποιείται. Συνεπώς θα υπάρξει η αναγκαία προσαρμογή τους στην ελληνική Συνεταιριστική και θα αρχίσουν να εφαρμόζονται.

 

 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics