Δεν γίνεται να μην (χαμο)γελάσετε με το νέο διαφημιστικό της ΦΙΛΗΣGlass

 

Φρέσκο, ατακαδόρικο, αστείο! Το σποτ ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, με αποτέλεσμα να ξεχωρίζει την ΦΙΛΗΣGlass στην συνείδηση του καταναλωτή. Άλλωστε, στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει προϊόντα, υπηρεσίες & το είδος της εξυπηρέτησης που την καθιστούν μοναδική στην αγορά, οπότε αυτό δεν θα μπορούσε να μην αποτυπώνεται και στο ύφος του βίντεο.

Το διαφημιστικό περνάει με ένα ευχάριστο τρόπο τα μηνύματα της ΦΙΛΗΣGlass: άμεση εξυπηρέτηση, η λύση στο πρόβλημα, τεχνική κατάρτιση & εξειδίκευση, ποιότητα υπηρεσιών και φυσικά τον προσωπικό & ανθρώπινο χαρακτήρα της.  Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο σποτ: ατυχίες συμβαίνουν…το μόνο που χρειάζεσαι είναι οι φίλοι σου!

Μπορεί να το έχετε πετύχει στο youtube, όπου ήδη έχει αρχίσει η διαφημιστική καμπάνια και προβάλλεται,  ή κάπου στο internet. Ίσως να το έχετε μπερδέψει με trailer ταινίας, ίσως να σας έχει μαγέψει το διθέσιο κλασικό αυτοκίνητο Sunbeam Alpine Cabrio του 1957 που πρωταγωνιστεί, αλλά στο τέλος… μα γιατί να σας αποκαλύψουμε το τέλος;

Δείτε εδώ και θα καταλάβετε τι εννοούμε!

 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics