Δωρεάν webinar: «Οργάνωση ενός ασφαλιστικού γραφείου σύμφωνα με τις νέες τάσεις & απαιτήσεις» από το insurancewebinars.gr

Το insurancewebinars.gr διοργανώνει, εντελώς δωρεάν, τη Δευτέρα 29.10.2018 ένα ξεχωριστό διαδικτυακό εργαστήριο (webinar) με θέμα την οργάνωση ενός ασφαλιστικού γραφείου, σύμφωνα με τις νέες τάσεις και απαιτήσεις

Το insurancewebinars.gr διοργανώνει, εντελώς δωρεάν, τη Δευτέρα 29.10.2018 ένα ξεχωριστό διαδικτυακό εργαστήριο (webinar) με θέμα την οργάνωση ενός ασφαλιστικού γραφείου, σύμφωνα με τις νέες τάσεις και απαιτήσεις. Το σεμινάριο αυτό στοχεύει στην κατανόηση από την πλευρά των συμμετεχόντων του τρόπου δημιουργίας ενός ασφαλιστικού γραφείου και των δομών του με βάση τις νέες εξελίξεις του χώρου.

Πρόκειται για ένα ενημερωτικό εργαστήριο που προτείνει μία μορφή αρκετά διαφορετική από την καθιερωμένη κλασική του σεμιναρίου με διάλεξη, καθώς θα στηρίζεται στην επίλυση κάθε είδους απορίας, ερωτήσεων και προβληματισμού των συμμετεχόντων σχετικά με τις σημερινές ανάγκες ενός γραφείου. Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να διατυπώσουν τις ερωτήσεις που θέλουν να απαντήσει ο κος Απόστολος Μαρτζάκλης στο webinar, μέσω του πεδίου «σχόλια» που υπάρχει στη φόρμα συμμετοχής.

Απευθύνεται σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών, στελέχη ασφαλιστικών επιχειρήσεων, φοιτητές/σπουδαστές ασφαλιστικών σπουδών και γενικότερα σε όσους ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις του πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και να ενημερωθούν για τις νέες εξελίξεις στην εύρυθμη λειτουργία ενός ασφαλιστικού γραφείου.

Προσφέρεται εντελώς δωρεάν χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, GLASSDRIVE, QUDOS HELLAS LTD και BETTER LIFE Ασφαλιστικές Υπηρεσίες, και θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018, ώρες: 18.30 – 20.00.

Δηλώσεις συμμετοχής στο insuranceinnovation.gr

Θεματολογία :

Θα δοθούν απαντήσεις στα κάτωθι:

  • Πώς οι αλλαγές μπορούν να επηρεάσουν την καθημερινότητά μας;
  • Υπάρχει χρόνος διαθέσιμος;
  • Εργαλεία που μπορούν να μας φανούν χρήσιμα για την ικανοποίηση του πελάτη μας
  • Ποια θα πρέπει να είναι η εμπειρία του πελάτη μαζί μας;
  • Τι θα πρέπει να προσέξουμε στην εργασία μας με βάση τη νέα οδηγία;

Και θα αναλυθούν:

  1. Ποια η λειτουργία του γραφείου και γιατί πρέπει να είναι οργανωμένο.
  2. Ποια είναι τα στοιχεία που συνθέτουν την ημερήσια δραστηριότητα του σύγχρονου επαγγελματία ασφαλιστικού διαμεσολαβητή;
  3. Πώς γίνεται ο σωστός προγραμματισμός της καθημερινής και εβδομαδιαίας δραστηριότητάς μας;
  4. Πώς καταγράφουμε και αξιολογούμε τη δραστηριότητα μας στο γραφείο;
  5. Με ποιόν τρόπο θέτουμε στόχους που μας οδηγούν στο σωστό αποτέλεσμα και ποια η μέθοδος για την επίτευξή τους;
  6. Περιπτώσεις μη σωστής λειτουργίας και μη αποτελεσματικής διαχείρισης του γραφείου
  7. Εργασίες για την βελτίωση των αποτελεσμάτων ενός ασφαλιστικού γραφείου

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Εισηγητή

Εισηγητής και στέλεχος μεγάλης Ασφαλιστικής Επιχείρησης με μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία σε τεχνικές πωλήσεων, προϊόντων, καθώς και της βασικής εκπαίδευσης Ασφαλιστικών Συμβούλων με υψηλά ποσοστά επιτυχίας στα σεμινάρια για την πιστοποίηση και την Επαναπιστοποίηση της ΤτΕ. Είναι μέλος της πανεπιστημιακής κοινότητας Certificate Insurance Institute (CII), της LIMRA και της μεθόδου Silva.

 

 

 

 

 

 

.

.

.

 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics