Έκθεση του Πέτρου Ζουμπουλάκη με τίτλο «Πρόσωπα στο βάθος του χρόνου» στο Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ»

Έκθεση του Πέτρου Ζουμπουλάκη με τίτλο «Πρόσωπα στο βάθος του χρόνου» στο Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ»

Την Τρίτη 14 Νοεμβρίου και ώρα 19.00, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια  της έκθεσης «Πρόσωπα στο βάθος του χρόνου» του Πέτρου Ζουμπουλάκη, στο Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ».

Ο Πέτρος Ζουμπουλάκης παρουσιάζει μια σύνοψη ζωγραφικών πορτρέτων από το σύνολο της καλλιτεχνικής του δημιουργίας, που κινούνται ανάμεσα σε φευγαλέες, σκιτσογραφικές εικόνες με λανθάνουσα παρατηρητικότητα και στην ακριβή καταγραφή των φυσιογνωμικών ιδιαιτεροτήτων.

Το έργο του χαρακτηρίζεται από ποικιλία και πολυμορφία εκφραστικών μέσων με απροσδόκητες τεχνικές και ματιέρες, γεγονός που προκαλεί αιφνίδιες αλλαγές στο ύφος και οδηγεί άλλοτε σε ένα ημιτελές και ηθελημένα πρόχειρο αποτέλεσμα και άλλοτε σε μια επιμελημένη και τεχνικά άψογη εικόνα.

Στις αυτοπροσωπογραφίες του είναι ορατές οι ανεπαίσθητες αλλοιώσεις της φυσιογνωμίας του, καθώς κυλάει ο χρόνος και οι εποχές και δεν είναι λίγοι αυτοί που του αποδίδουν ψυχογραφικές ικανότητες. Ο ίδιος απαντά: «Αν σχεδιάσεις σωστά τα φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, τα συναισθήματα βγαίνουν αυτόματα».

H Έκθεση «Πρόσωπα στο βάθος του χρόνου» θα είναι ανοιχτή στο κοινό έως την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου. 

 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics