ΕΝΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ – Ε.Α.Δ.Ε.

Η ΕΑΔΕ έχει σκοπό να προχωρήσει πάντοτε με ομόφωνες συμφωνίες και πρακτικές στα κοινά προβλήματα του κλάδου της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, και με υποστηρικτικές δράσεις στα επί μέρους θέματα της κάθε βαθμίδας.

Την Τρίτη 19/3/2013 στα γραφεία της ΕΑΔΕ, ενώπιον της Συμβολαιογράφου Μαραθώνος κ. Αλίκης Τζαβελάκου, οι Πρόεδροι, του ΠΣΑΣ κ. Ελένη Γρυπάρη , του ΠΣΣΑΣ κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, της ΠΟΑΔ  κ. Αλέξανδρος Ραφαηλίδης, του ΣΕΜΑ κ. Γιώργος Καραβίας και ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Συνεργαζομένων με Μεσίτες LLOYD’S στην Ελλάδα, κ. Νικόλαος Αποστολόπουλος υπέγραψαν το ιδρυτικό Καταστατικό της Ένωσης Νομικών Προσώπων με την επωνυμία ΕΝΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ με τον διακριτικό τίτλο -ΕΑΔΕ- επισφραγίζοντας και τυπικά την ήδη από διετίας λειτουργούσα ουσιαστικά Ένωση.

Με την υπογραφή αυτή η ΕΑΔΕ επικυρώνει την απόφαση της κοινής προσπάθειας στην ανάδειξη,  προβολή και υποστήριξη των κοινών συμφερόντων  του χώρου της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, και την κοινή παρουσίαενώπιον Δημοσίων και Διοικητικών Αρχών, της εκάστοτε Εποπτικής Αρχής, της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών -BIPAR-, των Ασφαλιστικών Εταιρειών και της Ασφαλιστικής Αγοράς εν γένει, για την προώθηση και την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων του χώρου.

Ήδη η ομόφωνη απόφαση, που ορίζεται με καταστατική διάταξη, έχει  δώσει θετικά αποτελέσματα σε πολλές περιπτώσεις με κορυφαία την περίπτωση του Ασφαλιστικού Τειρεσία.
 
Η ΕΑΔΕ έχει σκοπό  να προχωρήσει πάντοτε με ομόφωνες συμφωνίες και πρακτικές στα κοινά προβλήματα του κλάδου της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, και με υποστηρικτικές δράσεις στα επί μέρους θέματα της κάθε βαθμίδας. Μετά την υπογραφή ορίσθηκε το νέο Προεδρείο, το οποίο θα έχει ετήσια θητεία, αφού το Καταστατικό ορίζει την εκ περιτροπής και κυλιόμενη Προεδρεία.
 
Η σύνθεση του Προεδρείου έχει ως εξής:
 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ         : ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ   –  Πρόεδρος ΠΟΑΔ
 
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ  : ΕΛΕΝΗ ΓΡΥΠΑΡΗ  –  Πρόεδρος ΠΣΑΣ
 
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΑΤΕΑΣ : ΝΙΚΟΣ  ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ  –  Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Συνεργαζομένων με Μεσίτες LLOYD’S στην Ελλάδα
 
ΤΑΜΙΑΣ             : ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΒΙΑΣ  –  Πρόεδρος ΣΕΜΑ
 
ΜΕΛΟΣ              : ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΒΑΛΑΚΗΣ  –  Πρόεδρος ΠΣΣΑΣ
 
ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ορίζεται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου η ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΥΧΡΟΥ, Μέλος ΠΟΑΔ – Πρόεδρος ΕΕΑΕ.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics