Enterprise: Οδηγίες με επιστολή προς τους συνεργάτες

Επιστολή προς τους συνεργάτες της διαμεσολαβούντες απέστειλε η Enterprise Hellas, ξεκαθαρίζοντας το τι πρέπει να κάνουν. Διαβάστε την επιστολή

Επιστολή προς τους συνεργάτες της διαμεσολαβούντες απέστειλε η Enterprise Hellas, ξεκαθαρίζοντας το τι πρέπει να κάνουν. Διαβάστε την επιστολή

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Επικοινωνούμε μαζί σας, προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τηνEnterprise Insurance Company PLC.

Στις 22/7/2016 το Διοικητικό Συμβούλιο της Enterprise Insurance Company PLC (EIC) έλαβε ειδοποίηση από την Εποπτική Αρχή του Γιβραλτάρ (Gibraltar Financial Services Commission – GFSC) με την εντολή νασταματήσει άμεσα την σύναψη νέων συμβολαίων ασφάλισης στα πλαίσια του Τμήματος 105 του Νόμου περί  Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (Ασφαλιστικών Εταιριών) του 1987. Αυτή η ενέργεια έχει πραγματοποιηθεί σε συμφωνία με το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας προκειμένου να προστατευθούν τα συμφέροντα των ασφαλισμένων.

Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια δεν έχουν λήξει ούτε έχουν ακυρωθεί, αλλά συνεχίζουν να ισχύουν.

Όσον αφορά την καταβολή αποζημιώσεων θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση αμέσως μετά τον διορισμό προσωρινού εκκαθαριστή.

Σε επιβεβαίωση των παραπάνω μπορείτε να βρείτε περισσότερες επίσημες πληροφορίες στην ηλεκτρονική δ/νση http://www.fsc.gi/fsc/home.htm της Εποπτικής Αρχής του Γιβραλτάρ (GFSC), καθώς και Απαντήσεις σε συνήθη Ερωτήματα (FAQ).

Για διευκόλυνσή σας, πλήρης μετάφραση της σχετικής σελίδας, ακολουθεί στο τέλος του μηνύματός μας.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη καθώς και για τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν στην έδρα της εταιρείας στο Γιβραλτάρ -με την οποία είμαστε σε διαρκή επικοινωνία- θα σας ενημερώνουμε άμεσα.

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι προβαίνουμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να συνεχισθεί η μεταξύ μας άριστη συνεργασία και η σωστή ενημέρωση των ασφαλισμένων πελατών σας.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics