Έντονη ανάπτυξη “διασφαλίζει” ο κλάδος των γενικών

Έντονη ανάπτυξη του κλάδου των γενικών ασφαλίσεων προβλέπεται για τα επόμενα χρόνια. Οι γενικές ασφαλίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο αυξάνονται με υγιή ρυθμό τα τελευταία χρόνια και η ανάπτυξη αναμένεται να παραμείνει σημαντικά έντονη και στις επόμενες χρήσεις

Έντονη ανάπτυξη του κλάδου των γενικών ασφαλίσεων προβλέπεται για τα επόμενα χρόνια.
Οι γενικές ασφαλίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο αυξάνονται με υγιή ρυθμό τα τελευταία χρόνια και η ανάπτυξη αναμένεται να παραμείνει σημαντικά έντονη και στις επόμενες χρήσεις. 
 
Ενώ το 2015 ήταν καθοδικό για τον κλάδο, σε παγκόσμιο επίπεδο σημειώθηκε αύξηση των κερδών κατά το 2016. Παράλληλα, οι λιγότερες φυσικές καταστροφές και η επικέντρωση των εταιρειών στην εξοικονόμηση κόστους, οδήγησαν σε αύξηση κερδών κατά το ίδιο έτος. 
 
Οι ασφαλιστικές διατήρησαν την πειθαρχημένη διαχείριση του κόστους, καθώς ο δείκτης δαπανών της βιομηχανίας γενικών ασφαλίσεων μειώθηκε οριακά το 2016.
 
Στην έκθεση για την συνολική εικόνα του κλάδου των γενικών σε όλο τον κόσμο το 2017 "Global General Insurance Industry – Forecast, Opportunities & Trends 2015-2020"  γίνεται επισκόπηση, ανάλυση και κατάτμηση της ανάπτυξης των τομέων του κλάδου ανά γεωγραφική περιοχή του πλανήτη ενώ περιλαμβάνεται και ανάλυση του παγκόσμιου μεριδίου αγοράς καθώς και πρόγνωση μέχρι το 2020.
 
Η έκθεση παρουσιάζει επίσης τις απειλές, τις ευκαιρίες και τις προοπτικές των 75 μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιρειών του κλάδου των γενικών ασφαλίσεων , σε συνάρτηση με τα αδύνατα και τα δυνατά σημεία τους. Αναλύονται εταιρείες όπως Allianz Group, AXA, Assicurazioni Generali, MetLife, Berkshire Hathaway και πολλές άλλες σε όλο τον κόσμο.
 
 
 
 
Πηγή: www.businesswire.com
© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics