Επαναπιστοποίηση συνεργατών βορείου Ελλάδος Mega Brokers

ΕΠΑΝΑΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ MEGA BROKERS

Η MEGA BROKERS τηρώντας την υπόσχεσή της για την εκπαίδευση των συνεργατών της και των υπαλλήλων της στη Β. Ελλάδα, διοργάνωσε σε συνεργασία με τη GENERALI ασφαλιστική, σεμινάριο επαναπιστοποίησης, συνολικής διάρκειας δέκα ωρών για τον Τομέα Γ΄ του 2015 και τον τομέα Α΄ για το 2016 βάσει των οδηγιών που ορίζει η εποπτική αρχή της Τράπεζας Ελλάδος.
 
Το σεμινάριο, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Μαΐου στο Hyatt Regency Hotel με θέμα: «Τεχνικές Πωλήσεων-Συμβουλευτική Πώληση» και « Νοσοκομειακά Προγράμματα Υγείας» το οποίο παρακολούθησαν περίπου 110 συνεργάτες τόσο από την Θεσσαλονίκη όσο και από τις υπόλοιπες περιοχές της Β. Ελλάδος.
 
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου χαιρετίζοντας το κοινό μέσω βιντεοσκοπημένης ομιλίας του, εξήγησε γιατί είναι αναγκαία πλέον τα σεμινάρια επαναπιστοποίησης, τόσο για τους ίδιους τους συνεργάτες όσο και για την μετέπειτα εξέλιξή τους στην ασφαλιστική αγορά. Ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους και έδωσε το επόμενο ραντεβού για να συζητήσει από κοντά τις στρατηγικές και τα προϊόντα για την αναβάθμιση της αγοράς.
 
Το ραντεβού με τους συνεργάτες της Β. Ελλάδος δόθηκε και στη συνέχιση των επόμενων σεμιναρίων επαναπιστοποίησης.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics