Επενδύει στην Υγεία η ΜΙΝΕΤΤΑ και αυξάνει παραγωγή

Στη δυναμική ανάπτυξη των προγραμμάτων Υγείας και Προστασίας Ζωής , σχεδιάζει να επενδύσει το 2018 η ΜΙΝΕΤΤΑ ασφαλιστική επιδιώκοντας να δώσει την δική «ιδανική» λύση στους καταναλωτές.

Στη δυναμική ανάπτυξη των προγραμμάτων  Υγείας και Προστασίας Ζωής , σχεδιάζει  να επενδύσει το 2018  η ΜΙΝΕΤΤΑ ασφαλιστική  επιδιώκοντας να δώσει την δική «ιδανική» λύση στους  καταναλωτές .

Ο συγκεκριμένος ασφαλιστικός κλάδος αποτελεί  πρόσκληση για την εταιρεία και την στόχευσή της που εστιάζει στην δημιουργία  ρεαλιστικών ασφαλιστικών προτάσεων που στηρίζουν τους συνεργάτες και κερδίζουν τους καταναλωτές αναφέρει η διοίκησή της στο insurance-eea .   Ήδη, Η ΜΙΝΕΤΤΑ έχει καταρτίσει και προωθεί σχετικά ασφαλιστικά συμβόλαια τα οποία χαρακτηρίζονται ως «νέας γενιάς» και κερδίζουν έδαφος καθώς συνδυάζουν πλεονεκτήματα τα οποία  και αναγνωρίζονται από την αγορά. Ωστόσο στις προθέσεις της είναι να δώσει ακόμη περισσότερα νέα στοιχεία στον συγκεκριμένο κλάδο ασφάλισης . Γι΄αυτό και η πρόταση της εταιρείας για το 2018  θα είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στο σημερινό οικονομικό περιβάλλον και  οι καλύψεις με τα αντίστοιχα ασφάλιστρα θα αποτελούν ένα συνδυασμό ανταγωνιστικό για την αγορά και μια  συμφέρουσα επιλογή για τους πολίτες.  Η ΜΙΝΕΤΤΑ όπως αναφέρουν οι επικεφαλής της, έχει στενούς συνεργάτες, σταθερούς πελάτες και διαχρονικά διευρύνει με σταθερό ρυθμό την παρουσία της στην αγορά. Μάλιστα για το τρέχον έτος και παρά τις γενικές συνθήκες που επικρατούν στην ελληνική οικονομία , στο εξάμηνο τα στοιχεία δείχνουν ότι και νέοι πελάτες την εμπιστεύθηκαν και οι παλιοί διεύρυναν τις ασφαλιστικές τους καλύψεις . Αυτό αποτυπώθηκε σε μια αύξηση της τάξης του 15% στην παραγωγή της, επίδοση ενθαρρυντική για τη συνέχεια.

 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics