Επιδιώξεις επαναφοράς της ΑΣΠΙΣ και αναζήτησης κεφαλαίων της

Εξελίξεις κυοφορούνται στο θέμα της Ασπίς και της περιουσίας του ομίλου. Το θέμα συζητείται από ενδιαφερόμενους να ανοίξει εκ νέου και να διενεργηθούν έρευνες κινούμενες από πολιτικό πλέον επίπεδο.

Εξελίξεις κυοφορούνται στο θέμα της Ασπίς και της περιουσίας του ομίλου. Το θέμα συζητείται  από ενδιαφερόμενους να ανοίξει εκ νέου και να διενεργηθούν έρευνες  κινούμενες από  πολιτικό πλέον επίπεδο.  

Κατά πληροφορίες του insurance-eea υπάρχουν ακόμα περιπτώσεις συνεργατών και πελατών της Ασπίς που διερευνούν την εξέλιξη της υπόθεσης εκτιμώντας πώς θα πρέπει να επανελεγχθούν και χρήσεις της εταιρείας καθώς και το τι βρέθηκε κατά την εκκαθάρισή της.

Επισημαίνεται ότι δεν αποδίδονται ευθύνες  στους εκκαθαριστές αλλά σε διαδικασίες που αφορούν το μακρύτερο παρελθόν της εταιρείας.  Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρονται σε μεγάλα χρηματικά ποσά δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ τα οποία θα έπρεπε να υπάρχουν ως κεφάλαια της εταιρείας τα οποία όμως δεν εντοπίστηκαν.

Επειδή το θέμα της Ασπίς και commercial δεν έκλεισε κατά τα προσδοκώμενα από την αγορά και έχει αφήσει ανοικτές πληγές, γι΄αυτό και διατηρείται ζωντανό από διάφορες πλευρές ενδιαφερομένων και ανακινείται. Στο πλαίσιο αυτό αναπτύσσονται προσπάθειες να ασχοληθούν σε υψηλό πολιτικό επίπεδο παράγοντες οι οποίοι θα ζητήσουν την επανεξέταση οικονομικών χρήσεων της εταιρείας πριν ακόμη ξεκινήσει η εκκαθάρισή της.  

Ήδη οι υποκινητές του έχουν βρει ενδιαφέρον και έχουν εκθέσει τις αιτιάσεις τους εκτιμώντας ότι θα δώσουν νέα διάσταση στα όσα έχουν γίνει έως σήμερα.

Αναμένεται να επιβεβαιωθούν οι υποσχέσεις που λαμβάνουν οπότε και να πέσει πρόσθετο φώς στην υπόθεση. 

Ι. Ε.Β

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics