ERGO-ATE: Ώρα εκκίνησης για την «πρωτιά»

Μια μεγάλη εκδήλωση με σημειολογική σημασία πραγματοποίησε η ERGO –ATE με τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Θεόδωρο Κοκάλα να δίνει «βηματισμό» εκκίνησης της μεγάλης ασφαλιστικής εταιρείας που έχει δημιουργηθεί.

Μια μεγάλη εκδήλωση με σημειολογική σημασία  πραγματοποίησε η ERGO –ATE με τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Θεόδωρο Κοκκάλα να δίνει «βηματισμό» εκκίνησης της μεγάλης ασφαλιστικής εταιρείας που έχει δημιουργηθεί. Πλήθος κόσμου από φίλους και συνεργάτες στο ποδηλατοδρόμιο στο Μαρούσι άκουσαν για την εξέλιξη της εταιρίας.

Την σημασία της εκδήλωσης, και την διάσταση που έχει και λόγω μεγέθους, επισήμανε ο κ. Κοκκάλας εγείροντας την περιέργεια για τον χρόνο που θα επιτευχθεί ο εναρμονισμένος βηματισμός και τα αποτελέσματα στην αγορά που θα έχει η συμπόρευση των δύο εταιρειών. 

Όπως τόνισε, οι συνθήκες είναι κατάλληλες, -εννοώντας ότι  τα προαπαιτούμενα έχουν ολοκληρωθεί- για να προχωρήσουν οι δύο εταιρείες στον κοινό τους δρόμο, με τον κοινό προσανατολισμό και τις ίδιες διαδικασίες. 

Επίσης τονίστηκε ότι θα επιτευχθεί ο προσεταιρισμός του δικτύου της ΑΤΕ και θα προχωρήσουν όλα τα απαραίτητα ώστε να επέλθει το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα που προφανώς εμπεριέχεται στους στρατηγικούς στόχους.  Στην εκδήλωση και μέσα από τις δηλώσεις έγινε σαφές ότι στις προθέσεις της διοίκησης είναι η ERGO-ATE να αποδείξουν σύντομα την ηγετική τους θέση και να επιβεβαιώσουν στα αποτελέσματα το μέγεθος, την τεχνογνωσία και την δυναμική του Ομίλου στην ελληνική αγορά. 

Επισημάνθηκαν επιγραμματικά η έμφαση που θα δοθεί στην τεχνολογία, στην παραγωγή εξειδικευμένων προϊόντων, στην απλοποίηση των διαδικασιών, στην εξυπηρέτηση του πελάτη που ως γενικοί άξονες θα πρέπει να ενιαιοποιηθούν για τις δύο εταιρείες και να ενταχθούν στα πρότυπα του πολυεθνικού Ομίλου. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ασφαλιστικοί διαμεσολαβούντες, συνεργάτες των εταιρειών, στελέχη του ομίλου καθώς και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ομίλου Ergo, κα Sebold-Bender η οποία και στον χαιρετισμό της επισήμανε τις προθέσεις ανάπτυξης του ομίλου ο οποίος διεθνώς έχει σταθερό προσανατολισμό και ξεκάθαρο όραμα για ανάπτυξη στο μέλλον.

 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics