ERGO και ΑΤΕ Ασφαλιστική γιόρτασαν “Ασφαλώς μαζί” την αρχή της νέας εποχής

Με κύριο μήνυμα "Νέα αρχή, Νέα εποχή", πάνω από 1.500 άτομα συνεργάτες και εργαζόμενοι της ERGO και της ΑΤΕ Ασφαλιστικής γιόρτασαν τη νέα τους κοινή πορεία, σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο κλειστό ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο της Αθήνας, για πρώτη φορά όλοι μ

Με κύριο μήνυμα "Νέα αρχή, Νέα εποχή", πάνω από 1.500 άτομα συνεργάτες και εργαζόμενοι της ERGO και της ΑΤΕ Ασφαλιστικής γιόρτασαν τη νέα τους κοινή πορεία, σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο κλειστό ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο της Αθήνας, για πρώτη φορά όλοι μαζί, ως μέλη πλέον της ίδιας μεγάλης οικογένειας.
 
Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα όμορφο video που θύμισε στους προσκεκλημένους τη μακρά ιστορία και πορεία ανάπτυξης των δύο εταιριών μέχρι και τη στιγμή που οι δρόμοι τους συναντήθηκαν και ως μέλη πλέον του ίδιου ομίλου, συνεχίζουν "ασφαλώς μαζί" το νέο και πολλά υποσχόμενο κεφάλαιο στην ιστορία τους.
 
Στο καλωσόρισμά του προς το κοινό ο  Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών των εταιριών ERGO και ΑΤΕ Ασφαλιστική, κ. Στάθης Τσαούσης αναφέρθηκε στην επαγγελματική του οικογένεια τονίζοντας χαρακτηριστικά: 
 
“Νιώθω τυχερός, μπορώ να πω και ευλογημένος, που η επαγγελματική μου οικογένεια, η ERGO, τα τελευταία χρόνια μεγαλώνει διαρκώς, με έναν τρόπο που συγκεντρώνει τα βλέμματα όλης της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.
Άνθρωποι με διαφορετική προέλευση συναντιόμαστε κάτω από την ίδια στέγη με ένα κοινό όραμα, τη δημιουργία της εταιρίας του αύριο. Χωρίς να ξεχάσουμε από πού ξεκινήσαμε, θα εστιάσουμε τις προσπάθειές μας στο που μπορούμε να πάμε σαν μια καλά προπονημένη ομάδα, μια δύναμη που είναι αποφασισμένη να μετατρέψει τον κοινό βηματισμό σε άλμα προς την ανάπτυξη και την επιτυχία”.
 
Στη συνέχεια  έλαβε το λόγο η Δρ. Monika Sebold – Bender, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ομίλου ERGO, η οποία εκ μέρους της Διοίκησης του ομίλου καλωσόρισε τους εργαζομένους και συνεργάτες της ΑΤΕ Ασφαλιστικής στην οικογένεια της ERGO.
 
Δήλωσε μάλιστα πως η ίδια, ως μέλος μιας πολύτεκνης οικογένειας μπορεί να διαβεβαιώσει το πόσο σημαντικό είναι να ανήκει κάποιος σε μια μεγάλη οικογένεια, όπως είναι και αυτή της ERGO και της ATE Ασφαλιστικής. Εξέφρασε ακόμα την αισιοδοξία της για το έργο της συνένωσης και τη βεβαιότητα πως τα έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη των εταιριών με εποικοδομητική και αδιάκοπη προσπάθεια, αφοσίωση στους στόχους και ομαδικότητα θα τα καταφέρουν για άλλη μια φορά.  
 
Ο CEO των εταιριών κ. Θεόδωρος Κοκκάλας αναφερόμενος στο έργο της συνένωσης δήλωσε πως
 

"διατηρώντας τα πλεονεκτήματα των δύο εταιριών και δημιουργώντας επιπρόσθετα νέα, ξεκινάμε μια καινούργια πορεία με στόχο τη δημιουργία ενός από τους ηγέτες της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς στις γενικές ασφαλίσεις".

 
Τόνισε μάλιστα, πως "τώρα βρισκόμαστε πλέον στα μισά του δρόμου. Έχουμε ακόμη μπροστά μας αρκετή δουλειά, μέχρι την ολοκλήρωση της λειτουργικής συνένωσης. Η μέχρι τώρα επιτυχία δικαιολογεί την αισιοδοξία, αλλά όχι τον εφησυχασμό. Έχουμε ήδη ένα πλεονέκτημα μεγέθους.
 
Στόχος μας είναι να το μετατρέψουμε σε πλεονέκτημα ανάπτυξης και αξίας για όλους μας. Θα φέρουμε κοντά το “ασφαλίζω σημαίνει καταλαβαίνω” και το  “κοντά σας ό,τι και αν τύχει”  δημιουργώντας μία ERGO που θα “σας καταλαβαίνει ό,τι κι αν τύχει”.
 
Σημαντική στιγμή της εκδήλωσης ήταν και η βράβευση από τα στελέχη της διοίκησης των συνεργατών με μακροχρόνια, συνεπή και αποτελεσματική συνεργασία με τις δύο εταιρίες, για τους οποίους ο ίδιος ο κ. Κοκκάλας έκανε ιδιαίτερη μνεία, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό τους την ουσιαστική συμβολή όλων των συνεργατών με παρόμοια χαρακτηριστικά, στην επιτυχή πορεία των εταιριών.
 
 
Νωρίτερα είχαν πραγματοποιηθεί και οι βραβεύσεις συνεργατών τόσο του εταιρικού δικτύου όσο και του ανεξάρτητου δικτύου πωλήσεων που διακρίθηκαν για εξαιρετικές επιδόσεις και υψηλό χαρτοφυλάκιο, αλλά και ως διακεκριμένοι και VIP συνεργάτες. 
 
Η εντυπωσιακή και άρτια οργανωμένη εκδήλωση συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε με ζωντανό μουσικό πρόγραμμα και άφθονο κέφι από τους παρευρισκόμενους.
 

Φωτογραφίες:

Βραβείο VIP Συνεργάτη Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών

Βραβείο Διακεκριμένου Συνεργάτη Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών

Βραβείο Εξαιρετικής Επίδοσης Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών

Βραβείο Εξαιρετικής Επίδοσης Εταιρικού Δικτύου Πωλήσεων

Βραβείο Νέας Αποτελεσματικής Συνεργασίας Εταιρικού Δικτύου

Βραβείο Υψηλού Χαρτοφυλακίου Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών

Βραβείο Υψηλού Χαρτοφυλακίου Εταιρικού Δικτύου Πωλήσεων

 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics