Εθνική: Δωρεάν ασφάλιση στα νεογέννητα του ΡΕΑ

Η Εθνική Ασφαλιστική σε συνεργασία με τη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική ΡΕΑ αλλά και την Ευρωκλινική Παίδων προσφέρουν δωρεάν ασφάλιση για κάθε μωρό που θα γεννηθεί στο μαιευτήριο ΡΕΑ.

Η Εθνική Ασφαλιστική σε συνεργασία με τη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική ΡΕΑ αλλά και την Ευρωκλινική Παίδων προσφέρουν δωρεάν ασφάλιση για κάθε μωρό που θα γεννηθεί στο μαιευτήριο ΡΕΑ.
 
Η εν λόγω ασφάλιση, που θα έχει τη σφραγίδα της Εθνικής Ασφαλιστικής με διάρκεια ενός έτους, σκοπό έχει να εντάξει στη νοοτροπία των νέων γονέων την αξία της ιδιωτικής ασφάλισης καθώς και την ασφαλιστική συνείδηση του να προλαμβάνουν από τη μέρα γέννησης του παιδιού τους για τα ατυχή περιστατικά που ίσως εμφανιστούν στην πορεία προς την ενηλικίωσή του.
 
Το συμβόλαιο, θα καλύπτει νοσοκομειακή περίθαλψη και καλύψεις πρωτοβάθμιας φροντίδας από την ημέρα εξόδου του παιδιού από το μαιευτήριο ΡΕΑ – σε περιπτώσεις ατυχήματος – ενώ θα τίθεται σε ισχύ 30 μέρες μετά την έξοδο του παιδιού από το μαιευτήριο σε περίπτωση ασθένειας.
 
Σε περίπτωση νοσηλείας το «Παιδικό Πρόγραμμα Full – Ασφάλιση Νεογνών ΡΕΑ» εξασφαλίζει το μωρό με:
 
•Υψηλό ετήσιο όριο κάλυψης για νοσηλεία στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό μέχρι του ποσού των 1.500.000 ευρώ
 
•Κάλυψη εξόδων νοσηλείας σε θέση Νοσηλείας Β’ (Δίκλινο) •Κάλυψη εξόδων νοσηλείας ακόμη και αν δεν χρειαστεί διανυκτέρευση στο νοσοκομείο •Κάλυψη αμοιβών των ιατρών που θα το φροντίζουν
 
Ειδικά για τον 1ο χρόνο που δεν επιβαρύνεται ο κάτοχος με ασφάλιστρο, εξασφαλίζεται:
 
•Δυνατότητα νοσηλείας του μωρού αποκλειστικά στην Ευρωκλινική Παίδων με προνομιακή μικρή συμμετοχή στα έξοδα νοσηλείας, που ανέρχεται στο ποσό των 500 ευρώ. Η συμμετοχή αυτή μειώνεται ακόμη περισσότερο σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί και ο Κοινωνικός Φορέας Ασφάλισης (ΕΟΠΥΥ).

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics