Ευρωκλινική Αθηνών : Κορυφαίες υπηρεσίες υγείας με Ευρωπαϊκές Πιστοποιήσεις

Η Ευρωκλινική Αθηνών, η πρώτη κλινική στην Ελλάδα και την Ευρώπη πιστοποιημένη ως «Φιλική προς τους ασθενείς» (Patients’FriendlyHospitals) από την TÜV AUSTRIA HELLAS πιστοποιήθηκε εκ νέου για ένα ακόμα έτος έχοντας πάντα ως προτεραιότητα το τρίπτυχο Εμπι

Η Ευρωκλινική Αθηνών, η πρώτη κλινική στην Ελλάδα και την Ευρώπη πιστοποιημένη ως «Φιλική προς τους ασθενείς» (PatientsFriendlyHospitals) από την  TÜV AUSTRIA HELLAS πιστοποιήθηκε εκ νέου για ένα ακόμα έτος έχοντας πάντα ως προτεραιότητα το τρίπτυχο Εμπιστοσύνη-Ασφάλεια-Φροντίδα , που θέτει τον ασθενή στο κέντρο του ενδιαφέροντος και ικανοποιεί κάθε του ανάγκη.

Επιπλέον, η Ευρωκλινική Αθηνών πέρασε επιτυχώς τον ετήσιο έλεγχο σε σχέση με τη συμβατότητα των λειτουργιών της με την επίσημη Ευρωπαϊκή προδιαγραφή ΕΝ 15224:2012 για παρόχους υγείας, η οποία διασφαλίζει την ποιότητα Ιατρικών, Νοσηλευτικών και Διοικητικών υπηρεσιών καθώς και  για την ασφάλεια των γευμάτων σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO22000:2013 (FoodSafety) που δηλώνει την άρτια και ελεγχόμενη λειτουργία της αλυσίδας: πρώτες ύλες-υλικά-παραλαβή- προετοιμασία, διαχείριση γευμάτων και διακίνηση & διανομή εντός της κλινικής.

Επίσης, σε ένα συνολικό επίπεδο παροχών πιστοποιήθηκε με το νέο διεθνές πιστοποιητικό ποιότητας ISO 9001: 2015 για όλες τις υπηρεσίες υγείας που προσφέρει, καλλιεργώντας σταθερότητα και συνέπεια στο μηχανισμό λειτουργίας της.

Για την δημιουργία των συνθηκών που την πιστοποιούν ως Κλινική “Φιλική προς τους Ασθενείς” η Ευρωκλινική Αθηνών επιλέγει με συγκεκριμένα κριτήρια το προσωπικό της και φροντίζει για τη συνεχή εκπαίδευση του. Επίσης, έχει δημιουργήσει σημεία εξυπηρέτησης για εσωτερικούς και εξωτερικούς ασθενείς, ενώ“εκπαιδεύει’’ και ενημερώνει τους συγγενείς και συνοδούς για τις ισχύουσες πολιτικές και διαδικασίες.

Ο  Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ευρωκλινικής κ. Αντώνης Βουκλαρής ανέφερε σχετικά:

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι τόσο για τις νέες μας πιστοποιήσεις όσο και για την επαναπιστοποίηση των υπηρεσιών μας από την TÜV AUSTRIA HELLAS. Η ανταπόκριση της Ευρωκλινικής στα διεθνή πρότυπα μας γεμίζει με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ασθενείς, που μας εμπιστεύονται, αλλά και τους συνοδούς τους που μοιράζονται την ίδια αγωνία. Στρατηγική μας προτεραιότητα είναι να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος για άριστη, ασφαλή και ανθρώπινη κλινική αντιμετώπιση κάθε περιστατικού υγείας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους νοσηλευτές –ριες, τους ιατρούς και το διοικητικό προσωπικό μας που καθημερινά παλεύουν και προσπαθούν να κάνουν πραγματικότητα το στόχο μας – να βάλουν τον ασθενή – άνθρωπο στο κέντρο..»

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά  την επιθεώρηση επισημάνθηκαν η εξαιρετική λειτουργία του εργαστηρίου Βιοπαθολογίας, η πληρότητα των Νοσηλευτικών πρωτοκόλλων,  η πολύ καλή λειτουργία της Αποθήκης Υγειονομικού Υλικού,  η αρτιότητα των ιατρικών φακέλων και η εξαιρετική λειτουργία της ανακαινισμένης κουζίνας. 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics