“Fast Forward – Πορεία Ανάπτυξης και επιτυχίας”: Ετήσιο Συνέδριο PRIME INSURANCE Κύπρου

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου βραβεύθηκαν επίσης και οι καλύτεροι Συνεργάτες της Ελλάδας για το 2017 , οι άνθρωποι που με την παραγωγή τους τίμησαν την Prime Insurance και βοήθησαν στη σημαντική ανάπτυξή της το προηγούμενο έτος.

“Fast Forward – Πορεία Ανάπτυξης και επιτυχίας” ήταν ο τίτλος του φετινού Ετήσιου Συνεδρίου της Prime Insurance Κύπρου, που έγινε στις 16 Ιουνίου στο Hilton Park Λευκωσίας. Ένα συνέδριο που στέφθηκε για ακόμα μία χρονιά με απόλυτη επιτυχία. Μετά από μια εντυπωσιακή έναρξη και τους επίσημους χαιρετισμούς, ακολούθησαν οι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες ομιλίες του κ.Μ.Μιχαηλίδη, Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρίας, του κ.Α.Ρούβα, Γενικού Διευθυντή της Prime Insurance Ελλάδας, της κας.Β.Κορδή, Mindset Coach και του κ.Μ.Μαροπάκη, συμβούλου επιχειρήσεων. Στόχος των ομιλιών  ήταν η παρακίνηση και η προτροπή όλων στην αλλαγή και την πορεία που έχει μονόδρομο την πρόοδο και την ανάπτυξη. Στο Συνέδριο απήυθυνε χαιρετισμό και ο κ.Γ.Τοζακίδης , Πρόεδρος του ΠΣΑΣ και της GAMA Hellas. Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των καλύτερων της Κύπρου.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου βραβεύθηκαν επίσης και οι καλύτεροι Συνεργάτες της Ελλάδας για το 2017, οι άνθρωποι που με την παραγωγή τους τίμησαν την Prime Insurance και βοήθησαν στη σημαντική ανάπτυξή της το προηγούμενο έτος.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics