Φιλανθρωπική δράση από την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Σημαντικές ποσότητες προϊόντων προσφέρθηκαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και την «Κιβωτό του Κόσμου»

Σημαντικές ποσότητες προϊόντων προσφέρθηκαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και την «Κιβωτό του Κόσμου» 

Η πρωτοβουλία  «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ», μέλη της οποίας είναι οι εταιρίες AGRINO, ΕΨΑ, ΛΟΥΞ, ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ, ΖΑΓΟΡΙ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΜΕΓΑ, ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, ΒΙΚΟΣ, ΦΛΩΡΙΝΑ ΔΙΝΑΚΗΣ, BRAVA, ΕΖΑ, ΖΥΜH ΨΑΧΝΩΝ, ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗΣ, SKAG, ΚΥΚΝΟΣ, HELLAS FROST, PETROU NUTS, ΠΑΚΟ, CAPTAIN’S, ΒΙΟΛΑΝΤΑ, ΚΤΗΜΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ENDLESS, THE WRITING FIELDS, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΛΕΚΤΑ ΕΛΑΙΑ, ΑΥΓΑ ΒΛΑΧΑΚΗ,  προσέφερε σημαντικές ποσότητες προϊόντων προς το «Χαμόγελο του Παιδιού» και την «Κιβωτό του Κόσμου». Συνολικά παραδόθηκαν 8.761 τεμάχια συσκευασμένων προϊόντων, 2.515 κιλά φρέσκων και χύμα τροφίμων , 6.120 φιάλες νερού και αναψυκτικών και 4.917 τεμάχια γραφικής ύλης και χαρτικών, ενώ στη μεταφορά τους συμμετείχε εθελοντικά και η εταιρία Κασσουδάκης Μεταφορική.

Σχετικά με την ενέργεια αυτή ο Πρόεδρος του ΔΣ της πρωτοβουλίας  ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ κος Άγις Πιστιόλας δήλωσε : «Κάθε μία από τις εταιρίες που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία  ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ανέκαθεν νοιαζόταν και στήριζε όσους είχαν ανάγκη. Αυτό συνεχίζουμε να κάνουμε και σήμερα μέσα από την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ,  μια κοινότητα σημαντικών Ελληνικών παραγωγικών εταιριών που δεν μπορεί να μένει αμέτοχη στα προβλήματα της κοινωνίας. Στόχος μας είναι, με τις ενέργειές  μας, να εμπνέουμε και να είμαστε δίπλα στους φορείς που αναλαμβάνουν το δύσκολο έργο της υποστήριξης των συνανθρώπων μας και μαζί να χτίζουμε ένα καλύτερο αύριο. Επιλέξαμε στρατηγικά να συμβάλλουμε στο έργο δύο σπουδαίων Οργανώσεων όπως είναι «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και «Η Κιβωτός του Κόσμου» γιατί κάνουν εξαιρετική δουλειά.

Σκοπός της εταιρίας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και η προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας καθώς και η εκπαίδευση της Ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερία μας. Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι Ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρίες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Παραγωγή́, Βάση και Ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση και έλεγχο που διεξάγει αποκλειστικά η Εταιρεία Ελέγχων & Πιστοποιήσεων EUROCERT A.Ε βάσει ειδικού πρότυπου απαιτήσεων με συγκεκριμένα και μετρήσιμα κριτήρια.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics