Φωτογραφική έκθεση «Ματιές στον τόπο μου»

Τα Εκπαιδευτήρια "Saint-Paul - Δελασάλ", πιστά στις αρχές τους να προάγουν και να αναδεικνύουν τα ιδιαίτερα χαρίσματα των μαθητών τους, και ιδιαίτερα αυτά που αφορούν την Τέχνη, πραγματοποιούν έκθεση Φωτογραφίας, με θέμα: «Ματιές στον τόπο μου».

Τα Εκπαιδευτήρια "Saint-Paul – Δελασάλ", πιστά στις αρχές τους να προάγουν και να αναδεικνύουν τα ιδιαίτερα χαρίσματα των μαθητών τους, και ιδιαίτερα αυτά που αφορούν την Τέχνη, πραγματοποιούν έκθεση Φωτογραφίας, με θέμα: «Ματιές στον τόπο μου».

Μαθητές, γονείς μαθητών, εργαζόμενοι και  απόφοιτοι των σχολείων εκθέτουν φωτογραφίες από τον αγαπημένο τους τόπο, τον τόπο που προτιμούν να επισκέπτονται, τον τόπο καταγωγής τους, την πόλη που ζουν ή τον τόπο με τον οποίο συνδέονται σημαντικά γεγονότα της ζωής τους.

Την έκθεση ολοκληρώνουν φωτογραφίες από το ιστορικό αρχείο του Saint-Paul, καθώς και  φωτογραφίες του Παναγιώτη Καλφαντή, πολιτικού μηχανικού, που προέρχονται από 30 χρόνια ταξιδιωτικής φωτογραφίας.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στη δημοτική Πινακοθήκη του Πειραιά, την Παρασκευή, 10 και το Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα λάβουν χώρα την Παρασκευή, 10 Μαρτίου και ώρα 20:30. Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων θα τιμηθεί η διεθνώς αναγνωρισμένη Ελληνίδα φωτογράφος, Calliope.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα λειτουργήσουν καλλιτεχνικά εργαστήρια για τα παιδιά νηπιαγωγείου, δημοτικού και γυμνασίου. Θα υπάρχουν, επίσης, θεματικά photobooths και θα προσφερθούν σεμινάρια για τις τεχνικές φωτογραφίας και φωτισμού από επαγγελματία φωτογράφο.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics