Generali: Φέρνει αλλαγές στην αγορά και δίνει βήμα ποιοτικής εξέλιξης

Στρατηγική σε τρείς βασικούς άξονες θα ακολουθήσει η Generali τα επόμενα χρόνια όπου φιλοδοξεί να ανέβει ακόμη υψηλότερα στην κατάταξη της αγοράς

Του Γιάννη Βερμισσώ


Στρατηγική σε τρείς βασικούς άξονες θα ακολουθήσει η Generali τα επόμενα χρόνια όπου φιλοδοξεί να ανέβει ακόμη υψηλότερα στην κατάταξη της αγοράς. Με όχημα τους διαμεσολαβούντες η εταιρεία στην επόμενη 3ετία: αλλάζει την παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες, προσφέρει «άλλη» τεχνολογία στους συνεργάτες και εισάγει ριζικές αλλαγές στην αγορά.

Στο πλαίσιο αυτό και με σύνθημα «φυλάμε ότι αγαπάμε» η εταιρεία έκοψε την πίτα του 2017 με τον κ. Πάνο Δημητρίου να αποδίδει απόλυτη εμπιστοσύνη στους συνεργάτες και να δίνει βηματισμό για την είσοδο σε ένα νέο περιβάλλον.

«Αυτοδεσμευόμαστε σήμερα για εσάς αύριο» είπε ο κ. Δημητρίου απευθυνόμενος στους συνεργάτες τους οποίους είχαν προλογικά χαιρετίσει οι κύριοι Μπεφών και  Βασιλόπουλος δίνοντας στοιχεία που αποτυπώνουν την σταθερότητα της εταιρείας και την προοπτική της. 

Συνεχίζοντας την ομιλία του ο κ. Δημητρίου έδωσε με ξεκάθαρο τρόπο στους παρευρισκόμενους την μεγάλη αλλαγή που ετοιμάζεται να κάνει η εταιρεία προκειμένου να απαντήσει στις προκλήσεις τους μέλλοντος και τις ραγδαία μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς. 

Στο πλαίσιο αυτό ανέδειξε την σταθερότητα της εταιρείας στις επιλογές της να αναπτύσσεται μέσω της διαμεσολάβησης, τόνισε την μετάβαση σε νέα προϊόντα, εστίασε στην διαφορετικότητα του σύγχρονου πελάτη ο οποίος θέλει ανταποδοτικότητα από την εταιρεία που ασφαλίζεται και επιθυμεί διαφορετικό service.

Η Generali, κατά τον κ. Δημητρίου τα επόμενα χρόνια θα δώσει άλλη αξία στον πελάτη με όχημα τους διαμεσολαβούντες. Διευκρίνισε οτι η εταιρεία με στρατηγικό σχεδιασμό, με προσήλωση, και στοχευμένες ενέργειες θα ανέβει ακόμη υψηλότερα στην ελληνική αγορά.

Επιπρόσθετα ο κ. Δημητρίου εξήγησε την τακτική της εταιρείας να μην πραγματοποιεί βραβεύσεις καθώς πιστεύει σε άλλες αξίες, πιο ποιοτικές, πιο δεμένες με την ασφάλιση και αυτές θέλει να αναδεικνύει κάτι που αποτυπώνεται καθημερινά μέσα από τις διαχρονικές και σταθερές συνεργασίες της.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics