Generali: Πρόταση ασφάλισης για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Η Generali, αναγνωρίζοντας ότι οι σημερινοί επιχειρηματίες καλούνται να δραστηριοποιηθούν σε ένα εξαιρετικά απαιτητικό περιβάλλον, σχεδίασε το BUSINESS DYNAMIC και το BUSINESS SENSE.

Η Generali, αναγνωρίζοντας ότι οι σημερινοί επιχειρηματίες καλούνται να  δραστηριοποιηθούν σε ένα εξαιρετικά απαιτητικό περιβάλλον, σχεδίασε το BUSINESS DYNAMIC και το BUSINESS SENSE.

 
Δύο πλήρεις και εξαιρετικά ανταγωνιστικές ασφαλιστικές λύσεις, ειδικά σχεδιασμένες για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, προκειμένου να προφυλαχθούν από κάθε ενδεχόμενο και να διασφαλίσουν επιπλέον τη βιωσιμότητα, το πελατολόγιο και τη φήμη τους.
 
Business Dynamic
 
Τo BUSINESS DYNAMIC απευθύνεται σε ιδιοκτήτες εμπορικού ή επαγγελματικού ακινήτου που χρησιμοποιούν οι ίδιοι για την ασφαλισμένη επιχείρηση τους, ή ενοικιαστές / μισθωτές εμπορικού ακινήτου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλες εκείνες τις καλύψεις που είναι ικανές να θωρακίσουν μια επιχείρηση από κάθε ενδεχόμενο.
 
Συγκεκριμένα, ασφαλίζει αξίες μέχρι € 1.000.000,00 για κτηριακές εγκαταστάσεις, εμπορεύματα και πάγιο εξοπλισμό, ενώ παρέχει τη δυνατότητα ασφάλισης των εξωτερικών βοηθητικών κτισμάτων αλλά και των ειδικών κατασκευών, όπως μαντρότοιχοι, αυλόπορτες, γκαράζ, πέργολες κ.λπ.. Παράλληλα, δίνεται η επιλογή προσαρμογής του προγράμματος στις ανάγκες κάθε επιχειρηματία, επιλέγοντας μέσα από μια πληθώρα προαιρετικών παροχών όπως η κάλυψη από σεισμό, απώλεια ενοικίων σε περίπτωση ολικής καταστροφής κ.α.
 
Κι επειδή η κινητήριος δύναμη μιας επιχείρησης είναι οι άνθρωποί της, το BUSINESS DYNAMIC καλύπτει και το προσωπικό, αλλά και τους πελάτες σε περίπτωση ατυχήματος.
 
Σημαντικές είναι επίσης και οι ανταμοιβές που προσφέρει το πρόγραμμα στους ασφαλισμένους, καθώς μέσω του Generali Bonus κερδίζουν 10% έκπτωση στα ασφάλιστρα, σε περίπτωση που δεν υπήρξε ζημιά κατά την προηγούμενη ασφαλιστική περίοδο, ενώ υπάρχει δυνατότητα επιπλέον εκπτώσεων ανάλογα με τα μέτρα προστασίας, το ύψος του ασφαλισμένου κεφαλαίου και τη χρήση εναλλακτικών πηγών ενέργειας.
 
Και βεβαίως, για να μην στέκεται τίποτα εμπόδιο στην ομαλή λειτουργία μιας επιχείρησης, η Generali αποζημιώνει μέσα σε 24 ώρες από την παραλαβή των απαραίτητων εγγράφων και δικαιολογητικών και διευκολύνει τους επιχειρηματίες, καταθέτοντας το ποσό της αποζημίωσης απευθείας στον τραπεζικό τους λογαριασμό. Ακόμη, προσφέρει ημερήσιο επίδομα σε περίπτωση μη λειτουργίας της επιχείρησης από ζημιά.
 
 
 
Business Sense
Για όσους επιθυμούν μια πιο στοχευμένη κάλυψη της επιχείρησής τους και πρόσβαση σε κάποιες βασικές ασφαλιστικές καλύψεις με ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό ασφάλιστρο, διατηρώντας ωστόσο την ελευθερία εμπλουτισμού του προγράμματός τους, η Generali προτείνει το BUSINESS SENSE.
 
Το BUSINESS SENSE παρέχει, κάλυψη από πυρκαγιά, πρόσκρουση οχήματος, κάλυψη δαπανών μελετών και έκδοσης αδειών κάλυψη αστικής ευθύνης καθώς και προαιρετικές καλύψεις, όπως προστασία από σεισμό, φυσικά φαινόμενα και ζημιές από κακόβουλες/ τρομοκρατικές ενέργειες. Ο συνδυασμός των παραπάνω καλύψεων με το προσιτό του κόστος το καθιστά κατάλληλο ακόμη και για επιχειρήσεις με ενυπόθηκα δάνεια.
 
Γιατί η Generali αναγνωρίζει ότι η Έξυπνη λύση για κάθε επιχειρηματία είναι αυτή που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις κάθε εποχής και μπορεί να την προσφέρει Εύκολα και Απλά!

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics