Για «μικρές» συναντήσεις Ασφαλιστικών και άλλων Γραφείων

Μια διαφορετική πρόταση –και- για επαγγελματικές συναντήσεις δίνει στους πολίτες, επισκέπτες, εργαζόμενους της Θεσσαλονίκης το κατάστημα ΟΡΕΙΝΗ ΓΗ.

Μια διαφορετική πρόταση -και- για επαγγελματικές συναντήσεις δίνει στους πολίτες, επισκέπτες, εργαζόμενους της  Θεσσαλονίκης το κατάστημα ΟΡΕΙΝΗ ΓΗ.

Ο χώρος είναι ιδανικός για συζητήσεις, συναντήσεις στελεχών, συνεργατών, επιχειρηματιών που θέλουν να μιλήσουν, να ξεκουραστούν και να γευτούν ταυτόχρονα, κάτι διαφορετικό αναφέρει η ιδιοκτήτριά του, η Ρίτα.

Όπως τονίζει, η παράδοση συνδέεται με το σύγχρονο και η χαλαρότητα με την επιτακτικότητα των απαιτήσεων και οι αντιθέσεις αυτές συνυπάρχουν στην «Ορεινή Γη» η οποία προκαλεί τον καθένα σε μια δοκιμή.

Οι επισκέπτες θα συναντήσουν την αγαστή συνύπαρξη γεύσεων και οσμών και θα ικανοποιηθούν τόσο από τα «ελαφρά» γρήγορα πιάτα όσο και από τις πιο παραδοσιακές συνταγές. Φιλοδοξία των ανθρώπων που δίνουν ζωή στο κατάστημα είναι να κερδίζει ολοένα και νέους φίλους και να ικανοποιεί τις αισθήσεις όλων όσοι το τιμούν με την παρουσία τους.

Η «Ορεινή Γη» δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2016 και ήδη έχει γίνει φιλόξενο στέκι πολλών ανθρώπων. Βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, Μητροπόλεως 113 και αποτελεί μια μοναδική πρόταση.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2311-243888 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics