GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Για 9η συνεχή χρονιά στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS και χαρίζει αγάπη και αισιοδοξία!

Φέτος προσφέρει επιπλέον τη «ζεστασιά» της στους πολύ μικρούς της φίλους

  • Φέτος προσφέρει επιπλέον τη «ζεστασιά» της στους πολύ μικρούς της φίλους

​H Groupama Ασφαλιστική, πιστή στη δέσμευσή της για κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη, στηρίζει για 9 συναπτά έτη τα Παιδικά Χωριά SOS και ενισχύει σταθερά το έργο και τη λειτουργία του Οργανισμού σε όλη την Ελλάδα.
 
Φέτος, η  Groupama  Ασφαλιστική  πάει ένα βήμα παραπέρα και προσφέρει επιπλέον τη «ζεστασιά» της, δωρίζοντας την ποσότητα 1.200 λίτρων πετρελαίου με στόχο να  καλύψει τη θέρμανση για τους πρώτους χειμερινούς μήνες του Ξενώνα Βρεφών SOS που λειτουργεί ο Οργανισμός στο Μαρούσι.
 
Σκοπός του Ξενώνα Βρεφών SOS, ενός από τα κορυφαία προγράμματα φροντίδας και θεραπείας κακοποιημένων βρεφών και νηπίων στη χώρα μας, είναι να παρέχει την απαραίτητη προστασία, περιποίηση, αποκατάσταση και ασφαλή διαμονή για παιδιά ηλικίας 0-5 ετών.
 
Με αυτή τη συμβολική κίνηση, η Groupama Ασφαλιστική μαζί με όλους τους εργαζόμενούς της, δείχνει ακόμη μια φορά την ευαισθητοποίησή της σε σημαντικά κοινωνικά ζητήματα και ευάλωτες ομάδες. Σε αυτή την κατεύθυνση, θα συνεχίσει όχι μόνο να στηρίζει το έργο του Οργανισμού και τα παιδιά, αλλά και να επενδύει σε δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας για ένα καλύτερο μέλλον για όλους!

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics