H NΝ Hellas στηρίζει τους πληγέντες από τις πυρκαγιές στην Αττική

Έχοντας πάντα στο επίκεντρο των ενεργειών της το παιδί και την οικογένεια, η ΝΝ Ηellas συνδράμει με το ποσό των 20.000 ευρώ στην αποκατάσταση του Λυρείου Ιδρύματος...

Η NN Hellas εκφράζει τη βαθιά λύπη της για τα θύματα της καταστροφής που πλήττουν το Νoμό Αττικής, προσφέροντας άμεση και έμπρακτη βοήθεια στους πληγέντες και στις οικογένειές τους. Έχοντας πάντα στο επίκεντρο των ενεργειών της το παιδί και την οικογένεια, η ΝΝ Ηellas συνδράμει με το ποσό των 20.000 ευρώ στην αποκατάσταση του Λυρείου Ιδρύματος, που καταστράφηκε ολοσχερώς από τις φονικές πυρκαγιές. Σκοπός του Ιδρύματος είναι η δωρεάν ανατροφή, περίθαλψη και εκπαίδευση παιδιών, που στερούνται γονέων, είτε γιατί αυτοί δε βρίσκονται στη ζωή είτε γιατί αντιμετωπίζουν οικογενειακά και κοινωνικά προβλήματα.

Παράλληλα η εταιρεία στηρίζει το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με δωρεά ύψους 10.000 ευρώ, συμβάλλοντας στην άμεση ανακούφιση και αποκατάσταση των πυροπαθών. 

Επιπρόσθετα, από την Τρίτη 24 Ιουλίου οι εργαζόμενοι των Κεντρικών Γραφείων καθώς και το Δίκτυο των Ασφαλιστικών Συμβούλων της NN Hellas ανταποκρίνονται  στο κάλεσμα της εταιρείας να υποστηρίξουν την πρωτοβουλία της  Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος για παροχή αρωγής.  Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία διοργανώνει συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες και παράλληλα συγκεντρώνει χρήματα μέσω κατάθεσης δωρεάς σε ειδικό τραπεζικό λογαριασμό.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics