Η Allianz «φρεσκάρει» το brand name της

Της Δήμητρας Κουράση Η Allianz World wide Care μετέτρεψε το όνομά της σε Allianz Partners - με τα διεθνή προϊόντα της για την υγεία και την ασφάλεια ζωής να προωθούνται με το σήμα «Allianz Care».

Της Δήμητρας Κουράση

Η Allianz World wide Care μετέτρεψε το όνομά της σε Allianz Partners – με τα διεθνή προϊόντα της για την υγεία και την ασφάλεια ζωής να προωθούνται με το σήμα «Allianz Care».

Σε ανακοίνωσή της, η  Ida Luka-Lognone, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Allianz Partners και διευθύνων σύμβουλος της διεθνούς υγείας, ανέφερε ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να παρέχει ασφάλιση υγείας και υπηρεσίες σε πολυεθνικούς οργανισμούς, καθώς και σε ιδιώτες και οικογένειες που ζουν στο εξωτερικό.

«Ο κόσμος αλλάζει με γρήγορο ρυθμό. Οι επιχειρήσεις θέλουν τις παγκόσμιες λύσεις και οι καταναλωτές θέλουν τα εμπορικά σήματα που είναι ψηφιακώς ελκυστικά. Για τους λόγους αυτούς, δημιουργούμε μια πιο προσωπική, σύγχρονη και πολύχρωμη ταυτότητα που υποστηρίζει καλύτερα το ψηφιακό περιβάλλον. Κάτι που είναι λιγότερο εταιρικό, λιγότερο επίσημο και που αντανακλά με μεγαλύτερη ακρίβεια τη ζεστασιά και την προσωπική πινελιά των αλληλεπιδράσεων που έχουμε με τους πελάτες μας. Έχουμε ένα νέο brand name αλλά η δέσμευσή μας παραμένει η ίδια: να φροντίζουμε τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. Όπως και στο παρελθόν, το κύριο μέλημά μας θα είναι να διασφαλίσουμε ότι παρέχουμε διεθνή προϊόντα και υπηρεσίες παγκόσμιας ασφαλιστικής κάλυψης υγείας που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών μας αλλά και των συνεργατών μας ».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η αλλαγή του brand name αποτελεί μέρος μιας παγκόσμιας στρατηγικής που θα εφαρμοστεί σε όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της Allianz  Partners  κατά τα επόμενα δύο χρόνια.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics