Η Anytime “ανοίγεται” στην Κύπρο

Η Anytime, η No 1 direct ασφάλιση στην Ελλάδα, επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Κύπρο και δίνει στους πολίτες της μεγαλονήσου τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα των υπηρεσιών της.

Η Anytime, η No 1 direct ασφάλιση στην Ελλάδα, επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Κύπρο και δίνει στους πολίτες της μεγαλονήσου τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα των υπηρεσιών  της.Ο Πάνος Κούβαλης,  Διευθυντής Anytime Online.

Συνώνυμη με την αξιοπιστία, την απλότητα, την καινοτομία και την ευελιξία, η Anytime εισάγει και επίσημα την ευκολία της διαδικτυακής ασφάλισης στην Κύπρο, αφού έχει ξεκινήσει ανεπίσημα από τον Απρίλιο. 

Έχοντας ως παρακαταθήκη τη μεγάλη ασφαλιστική εμπειρία και το κύρος της INTERAMERICAN, η  Anytime εξασφαλίζει σε όσους την επιλέγουν ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλισης σε ανταγωνιστικές τιμές και παροχές.

Με ξεκάθαρο προσανατολισμό στην ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη, η Anytime δημιουργεί ένα δίκτυο επικοινωνίας που χαρακτηρίζεται από την αμεσότητα και την άρτια εξυπηρέτηση. Με την Anytime, δεν υπάρχει «χαμένος χρόνος» για τον ασφαλιζόμενο, εφόσον διαθέτει ένα από τα πιο δυναμικά call centers της αγοράς, έτοιμο να απαντήσει σε κάθε αίτημα, να υποστηρίξει τα διαθέσιμα προγράμματα και να βοηθήσει κάθε ενδιαφερόμενο να επιλέξει το πλέον κατάλληλο για τον ίδιο πρόγραμμα.

Στην Κύπρο, μία χώρα που χαρακτηρίζεται από ώριμη κουλτούρα στον τομέα της ασφάλισης, στόχος της Anytime είναι να μυήσει όλους τους τοπικούς ασφαλιζόμενους στην ποιότητα των υπηρεσιών της και να τους προσφέρει τη δυνατότητα να γνωρίσουν προνόμια που αγγίζουν όλο το φάσμα της καθημερινότητας, καθώς και ένα πλούσιο δίκτυο συνεργείων.Ο Σπύρος Οικονόμου, Επικεφαλής Anytime Online Κύπρου.

Με τρία διαφορετικά προγράμματα ασφάλισης: το basic, το economy και το value, παροχή οδικής βοήθειας με τοπικό συνεργάτη και στα τρία προγράμματα και άμεση τηλεφωνική ή  ηλεκτρονική εξυπηρέτηση με διευρυμένο ωράριο ανταπόκρισης για την καλύτερη διαχείριση των αιτημάτων, η Anytime αναμένεται να κατακτήσει πολύ γρήγορα την εμπιστοσύνη και των Κυπρίων.

Με κεντρικό της άξονα την ψηφιακή τεχνολογία, έχει πετύχει στην Ελλάδα να απλοποιήσει τις διαδικασίες, δημιουργώντας ένα προϊόν προσιτό σε μεγάλο πλήθος ασφαλισμένων -πρόσφατα ξεπέρασε στην ελληνική ασφαλιστική αγορά τα 300.000 ασφαλισμένα οχήματα- και σήμερα, μεταφέρει με σιγουριά και πολύ καλές προοπτικές αυτή τη δυνατότητα ασφάλισης και στην Κύπρο.

Με την Anytime, η INTERAMERICAN εξάγει βεβαιωμένη, πρωτοποριακή τεχνογνωσία στην ασφάλιση αυτοκινήτου. Η κατάργηση της χρονοβόρας και κουραστικής γραφειοκρατίας, η ευκολία στην ολοκλήρωση της ασφαλιστικής  διαδικασίας, καθώς και η εμπιστοσύνη στη σχέση της Anytime με τους πελάτες της -που ανταμείβεται από τους ίδιους με ιδιαίτερα υψηλό δείκτη ικανοποίησης ο οποίος φθάνει στην Ελλάδα στο 87%- θα αποτελέσουν την ιδανική αφετηρία για μία νέα εποχή στην ασφάλιση αυτοκινήτου και στην Κύπρο.

 

 

 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics