Η εκδήλωση του ΠΣΣΑΣ ανέδειξε την πορεία των Συντονιστών

Του Γιάννη Βερμισσώ.

Του Γιάννη Βερμισσώ.


Προσφάτως, στην εκδήλωση του ΠΣΣΑΣ, μέσα από τις αναφορές των ομιλητών επαναβεβαιώθηκε ο ρόλος των «Συντονιστών» και η συμβολή τους στην εξέλιξη της αγοράς.

Οι παρευρισκόμενοι εξήραν το έργο της επιλογής, επιμόρφωσης και στήριξης στελεχών που θα αποδώσουν στην αγορά. Αλλά και οι ίδιοι οι διοργανωτές (συντονιστές) ενίσχυσαν την θετική αποδοχή που έχουν από την ασφαλιστική αγορά με τον τρόπο όπου διεξήγαγαν την εκδήλωσή τους.

Το περιβάλλον στο ίδρυμα Β. Θεοχαράκη με τα έντονα πολιτιστικά του χαρακτηριστικά, περιέβαλε τα όσα σημαντικά ήθελαν να δώσουν οι διοργανωτές. Τονίστηκε η σημασία του κλάδου όπως αυτή διαμορφώθηκε μέσα από την εξέλιξη του φορέα εκπροσώπησής του τον ΠΣΣΑΣ.

Πράγματι αποτυπώθηκε ευκρινώς μέσα από το video ιστορικής αναδρομής από την ίδρυση έως και σήμερα του Συνδέσμου το πώς οι άνθρωποι, τα στελέχη, τα μέλη, συνέβαλλαν στην εξέλιξη του επαγγέλματος και του φορέα που τους εκπροσωπεί. Ο δημιουργός του video και πρόεδρος του ΠΣΣΑΣ κ. Δ. Γαβαλάκης παρουσίασε περιεκτικά την διαδρομή του ΠΣΣΑΣ μέσα από πρόσωπα, εποχές, αριθμούς, ενέργειες και πρωτοβουλίες.

Με διαφορετικό τρόπο ανά εποχή, με άλλη αντίληψη ανά καιρούς αλλά με την ίδια στοχευμένη επιθυμία την προάσπιση των δίκαιων συμφερόντων του κλάδου ο ΠΣΣΑΣ έφθασε στο 2016. Με άλλα προβλήματα, άλλες προσδοκίες, και εμπλουτισμένη γνώση , προχωρεί σε αλλαγές που δεν περιορίζονται στο νέο logo.

Θέλει να δώσει κάτι άλλο διαφορετικό από το παρελθόν αλλά με τον ίδιο γνώμονα. Κατά την άποψη που δημιουργήθηκε στο παρευρισκόμενο κοινό έγινε μια πετυχημένη «πρόβα» με την εκδήλωση η οποία ήταν  εναρμονισμένη με την αύρα του ιδρύματος –όπως προαναφέραμε- και περιείχε διακριτά στοιχεία πολιτισμού και επαγγελματισμού.  Σε αυτό το «μοτίβο» θα συνεχίσει κατά τα μηνύματα και ο ΠΣΣΑΣ το έργο του.  

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics