Η MEGA Brokers και η συνεργασία με την ΕΘΝΙΚΗ

Η MEGA BROKERS SA πραγματοποιεί συνάντηση του Δικτύου Πωλήσεών της αύριο Τετάρτη 31/05/2017 και ώρα 14:30μμ σε συνεργασία με την ΕΘΝΙΚΗ ασφαλιστική. Στην συνάντηση θα συζητηθούν τα οφέλη της συνεργασίας του Δικτύου Πωλήσεων της MEGA BROKERS με την Εθνικ

Η MEGA BROKERS SA πραγματοποιεί συνάντηση του Δικτύου Πωλήσεών της σήμερα στις 14:30 σε συνεργασία με την ΕΘΝΙΚΗ ασφαλιστική.

Στην συνάντηση θα συζητηθούν τα οφέλη της συνεργασίας του Δικτύου Πωλήσεων της MEGA BROKERS με την Εθνική ασφαλιστική, μέσω των προνομιακών πακέτων που παρέχονται τόσο για τον Κλάδο Ζωής όσο και για τον Κλάδο Γενικών. 

Στοχοθεσίες, υψηλές κλίμακες προμηθειών και extra bonus, είναι κάποια από τα θέματα που θα αναλυθούν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ενώ τα στελέχη της ασφαλιστικής εταιρίας θα απαντήσουν σε ερωτήματα.

Η συνάντηση-εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο της ασφαλιστική εταιρίας (Λ. Συγγρού 103-105, Αθήνα, 11745,  (Είσοδος από Ευρυδάμαντος, Κτήριο Β’, Αίθουσα «ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ»).

Στη συνάντηση διάρκειας δύο ωρών ομιλητές θα είναι ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της MEGA BROKERS SA, κύριος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ενώ από την Εθνική ασφαλιστική θα παραβρεθούν οι κύριοι Χριστόφορος Σαρδελής, πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, Σταύρος Κωνσταντάς, Αν. Διευθύνων Σύμβουλος, Γιώργος Ζαφείρης, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Μιχάλης Τάτσης, Διευθυντής Πωλήσεων.

 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics