Η συλλογική πρόοδος και η «οπτική» της GAMA στην ασφάλιση

Με μια διαφορετική «οπτική» ο ΠΣΣΑΣ σε συνεργασία με την GAMA Hellas παρείχαν γνώση και τρόπο σκέψης στα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς που παρακολούθησαν το διήμερο συνέδριο που διοργάνωσαν και πραγματοποιήθηκε 17 και 18 Φεβρουαρίου 2017 με θέμα “Faci

Με μια διαφορετική «οπτική»  ο ΠΣΣΑΣ σε συνεργασία με την GAMA Hellas παρείχαν γνώση και τρόπο σκέψης στα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς που παρακολούθησαν το διήμερο συνέδριο που διοργάνωσαν και πραγματοποιήθηκε 17 και 18 Φεβρουαρίου 2017 με θέμα  “Facing the challenge”.

Δίνοντας στίγμα της «άλλης οπτικής» ο κ. Δημ. Γαβαλάκης εκκίνησε τις εργασίες του Συνεδρίου με αναφορά στον ρόλο της «συνεισφοράς» στο επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή  αποστέλλοντας μήνυμα συσπείρωσης, ενότητας και συνεργασίας, δηλαδή συμπεριφορών που αποδίδουν στους ανθρώπους τις επιχειρήσεις και τις κοινωνίες.

Στην ίδια κατεύθυνση και ο πρόεδρος της GAMA Hellas Ιωάννης Τοζακίδης αναφέρθηκε στην συμπαράσταση αναδεικνύοντας παρόμοιες αξίες που συμβάλλουν στην συλλογική πρόοδο των επαγγελματιών και της αγοράς.

Οι  εισηγητές  στο συνέδριο*, εξέχοντα μέλη του οργανισμού,  αλλά και η CEO της  Gama International έδωσαν πληροφόρηση, ιδέες, πρακτικές και αφορμή για προβληματισμό με στόχο την πρόοδο του επαγγέλματος, των ανθρώπων που το επιτελούν και του κλάδου.

Περισσότεροι από 300 σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να βιώσουν αυτή την ξεχωριστή συνεδριακή εκδήλωση που πλαισιώθηκε και από ειδικό διαδραστικό εργαστήρι με θέμα “Recruiting University”, από τον διακεκριμένο εισηγητή κ. Ed. Deutschlander ο οποίος έδωσε και σημαντικό εκπαιδευτικό υλικό.

*Εισηγητές  του συνεδρίου ήταν :

Ο κ. Kelly G. Kidwell, CFP, ChFC, CLU, LUTCF, President and CEO, της  PACIFIC ADVISORS, η παρουσίασή του είχε θέμα “Building an Ecosystem for Breaking Into the Business Markets” και ο κ. Ed. Deutschlander, CEO  της ΝΟRTH STAR RESOURCE GROUP, με θέμα “Next Generation Recruiting : Attracting Tomorrow’s Performers”.

Η κυρία  Bonnie Godsman, CEO της GAMA INTERNATIONAL, με θέμα “The future of GAMA”.

Το συνέδριο υποστηρίζεται από το GAMA International’s LAMP και πιστεύουμε ότι παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ασφαλιστική αγορά  λόγω των διακεκριμένων εισηγητών και των εξειδικευμένων θεμάτων που θα αναπτυχθούν.

Κατά τη διάρκειά του παρουσιάστηκαν τα οφέλη της συμμετοχής στην GAMA Hellas και ενημερώθηκαν οι ενδιαφερόμενοι για τον τρόπο εγγραφής στην GAMA HELLAS.

ΧΟΡΗΓΟΙ

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε με την στήριξη Ασφαλιστικών Εταιριών – Χορηγών που είναι οι εξής:

PLATINUM SPONSORS: οι εταιρίες INTERAMERICAN, NN Hellas και Εθνική Ασφαλιστική.

 GOLD SPONSORS: οι εταιρίες Eurolife ERB Ασφαλιστική και Eurolife Ltd

SILVER SPONSORS: οι εταιρίες, AIG, CNP ΖΩΗΣ-CYPRIALIFE, Groupama Ασφαλιστική, MetLife, Prime Insurance, Universal Life και ΑΤΕ Ασφαλιστική.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics