Η Υδρόγειος με τους συνεργάτες της στη Βουδαπέστη

Οι συνεργάτες της Υδρογείου που διακρίθηκαν στο Διαγωνισμό Πωλήσεων 2016 ταξίδεψαν το Νοέμβριο στην παραμυθένια πρωτεύουσα της Ουγγαρίας στις όχθες του Δούναβη.

Οι συνεργάτες της Υδρογείου που διακρίθηκαν στο Διαγωνισμό Πωλήσεων 2016 ταξίδεψαν το Νοέμβριο στην 
παραμυθένια πρωτεύουσα της Ουγγαρίας στις όχθες του Δούναβη. 
 
Δύο εντυπωσιακές πόλεις, η Βούδα, απλωμένη πάνω στους λόφους και η Πέστη, σύγχρονο εμπορικό κέντρο κι ανάμεσά τους ο υδάτινος γίγαντας Δούναβης…. Ίσως κανένα άλλο ποτάμι δεν έχει καθορίσει τόσο καταλυτικά τη φυσιογνωμία μιας πόλης όσο ο Δούναβης την Βουδαπέστη! 
 
Ένα κράμα αντιθέσεων που συνθέτουν μια πόλη διαχρονικής ομορφιάς, η Βουδαπέστη κατατάσσεται ανάμεσα στις πιο ελκυστικές και ζωντανές πρωτεύουσες της κεντρικής Ευρώπης. 
 
ΗΜΕΡΑ 1η: 
 
Το ταξίδι των συνεργατών μας ξεκίνησε με μία περιήγηση στην ιστορία της πόλης μέσα από τα πιο διάσημα μνημεία της: την Πλατεία των Ήρώων, τον Καθεδρικό Ναό του Αγ. Στεφάνου, το κτίριο της Όπερας, ένα από τα ομορφότερα της Ουγγαρίας και το εντυπωσιακό κτίριο του Κοινοβουλίου. Η ξενάγηση ολοκληρώθηκε στην περιοχή του Κάστρου, με την επίσκεψη στο ναό του Αγίου Ματία. 
 
ΗΜΕΡΑ 2η: 
 
Το πρόγραμμα ήταν ελεύθερο. Οι συνεργάτες μας απόλαυσαν βόλτες στην πόλη και το διάσημο εμπορικό δρόμο Vaci, επισκέφθηκαν μουσεία και αξιοθέατα και είχαν την ευκαιρία να γευθούν την υπέροχη ατμόσφαιρα των φημισμένων,ιστορικών καφέ της πόλης. 
 
ΗΜΕΡΑ 3η: 
 
Οι συνεργάτες μας περιηγήθηκαν στο παραδοσιακό δημοφιλές «χωριό των καλλιτεχνών» του Αγίου Ανδρέα Szentendre, το οποίο βρίσκεται στις όχθες του Δούναβη, λίγο έξω από τη Βουδαπέστη. Το χωριό είναι διάσημο για την αρχιτεκτονική και τα μουσεία του. Ή μέρα έκλεισε με ένα δείπνο – έκπληξη στη Βουδαπέστη. 
 
Αναδημοσίευση από το Περιοδικό VOICE
 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics