Ιδανική λύση για International- Εθνική

Του Γιάννη Βερμισσώ.

Του Γιάννη Βερμισσώ.


Το θέμα της International Life και της Εθνικής δεν έχει άλλο περιθώριο να παραμείνει ανοικτό. Πέρασε πολύς καιρός όπου βρίσκεται σε «αναμονή» για διάφορες αιτίες. Πλέον δεν υπάρχει άλλος δρόμος, άλλη επιλογή,  παρά να προχωρήσει.  

Δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει τίποτε περισσότερο ή λιγότερο από το να ολοκληρωθεί. Η ευθύνη όλων είναι μεγάλη και πρέπει να βρεθεί λύση που θα διασφαλίσει τους ασφαλισμένους και τον ανάδοχο που είναι η Εθνική. Ασφαλιστικός διαχειριστής και ΔΕΙΑ είναι οι «θεματοφύλακες» που με την προσοχή τους, την παρουσία τους και το έργο τους διασφαλίζουν και την ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων και την «τιμή» της ασφαλιστικής αγοράς.
 
Πριν από μήνες ίσως να μπορούσαν τα πράγματα να γίνουν και αλλιώς. Σήμερα όμως είναι επικίνδυνο να συμβεί κάτι διαφορετικό από αυτό που επί τόσο καιρό όλοι προσπαθούν να γίνει. Η Εθνική καλείται να κλείσει το θέμα οριστικά έχοντας πάρει το ΟΚ και από την ΤτΕ και από τους συνεργάτες της δικηγόρους, συμβολαιογράφους και «μελετητές» της περιουσίας που έχει να πάρει ως προίκα για την αναδοχή των συμβολαίων.
 
Όσο για το θέμα των ασφαλισμένων της εταιρείας που πλήρωσαν την νοσηλεία τους και την χρωστούν πρέπει και αυτό να κλείσει με την συμβολή όλων των μερών. Δεν πάει άλλο η διερεύνηση… Ας μπει αυτό το τέλος που λόγω εξάντλησης χρονικών αποθεμάτων δημιουργεί και ηθικές δεσμεύσεις στους εμπλεκόμενους.
 
Βέβαια όταν μιλάμε για επιχειρηματικές αποφάσεις μάλλον αυτές –οι δεσμεύσεις-  δεν ισχύουν.  Όπως και  να ‘χει , επιβάλλεται  λήξη… ,με την ιδανική θα ήταν καλό, λύση!
 
 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics