Ιδιωτικό Σύστημα Συνταξιοδότησης από την Ευρωπαϊκή Πίστη

Σε πανηγυρική συνάντηση όλων των διοικητικών στελεχών της του Κλάδου Πωλήσεων – 150 Περιφερειακοί Διευθυντές (Συντονιστές) & Διευθυντές (Συντονιστές) Καταστημάτων – από ολόκληρη την Ελλάδα, η διοίκηση της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη ανακοίνωσε τη διάθεση ενό

Σε πανηγυρική συνάντηση όλων των διοικητικών στελεχών της του Κλάδου Πωλήσεων – 150 Περιφερειακοί Διευθυντές (Συντονιστές) & Διευθυντές (Συντονιστές) Καταστημάτων – από ολόκληρη την Ελλάδα, η διοίκηση της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη ανακοίνωσε τη διάθεση ενός πρωτοποριακού ασφαλιστικού αγαθού με την ονομασία «Ιδιωτικό Σύστημα Συνταξιοδότησης», σε αντιδιαστολή με το Δημόσιο Σύστημα Συνταξιοδότησης και τα συνήθη ιδιωτικά ασφαλιστικά προγράμματα.

Κύρια χαρακτηριστικά του «Ιδιωτικού Συστήματος Συνταξιοδότησης», που παρέχεται αποκλειστικά και μόνο από την Ευρωπαϊκή Πίστη, είναι η ελευθερία επιλογής του χρόνου συνταξιοδότησης (ακόμη και μετά από έναν μήνα από την έκδοση του ασφαλιστηρίου συμβολαίου), του ποσού της σύνταξης, του τρόπου καταβολής της ως ισόβιας ή ορισμένης διάρκειας ή ως εφάπαξ, μεταβίβασης σε άλλον δικαιούχο, αυξομείωσης της παρεχόμενης σύνταξης ανάλογα με την εξέλιξη των οικονομικών του ασφαλιζόμενου κ.ά.

Το κυριότερο όμως χαρακτηριστικό του «Ιδιωτικού Συστήματος Συνταξιοδότησης» είναι ότι δεν έχει κόστος. Λειτουργεί με τη μέθοδο της αποταμίευσης (συνταξιοδοτική αποταμίευση), της οποίας οι καταθέσεις επιστρέφονται στην οικογένεια του ασφαλισμένου, σε περίπτωση που ο ίδιος δεν θεμελιώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα εξ αιτίας π.χ. απώλειας ζωής πριν από το χρόνο συνταξιοδότησης.

Η εταιρεία διαθέτει το «Ιδιωτικό Σύστημα Συνταξιοδότησης» μέσω 4500 συνεργατών της σε ολόκληρη την Ελλάδα.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics