INTERAMERICAN: Εξασφάλιση και εκτός ομαδικών με ΜEDIHOSPITAL Double Benefit

Μία ιδιαίτερη δυνατότητα ατομικής ασφάλισης υγείας παρέχει η INTERAMERICAN στους καλυπτόμενους από ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο υγείας, της ίδιας ή άλλης ασφαλιστικής εταιρείας.

Μία ιδιαίτερη δυνατότητα ατομικής ασφάλισης υγείας παρέχει η INTERAMERICAN στους καλυπτόμενους από ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο υγείας, της ίδιας ή άλλης ασφαλιστικής εταιρείας.


Το νέο ατομικό πρόγραμμα υγείας MEDIHOSPITAL Double Benefit δημιουργήθηκε για την ενίσχυση της κάλυψης σε ατομικό επίπεδο, παρέχοντας δύο πλεονεκτήματα. Το πρώτο αφορά στο εύρος της νοσοκομειακής κάλυψης που φθάνει μέχρι 800.000 ευρώ, με ποσό απαλλαγής που συνήθως καλύπτουν τα ομαδικά συμβόλαια. Το δεύτερο, αφορά στη διατήρηση της ασφαλισιμότητας του ατόμου όταν εξέλθει από το ομαδικό πρόγραμμα, με συνέχιση της ασφάλισης ατομικά χωρίς κανένα επιπλέον ιατρικό έλεγχο και με μειωμένο το ποσό απαλλαγής.
 
Το MEDIHOSPITAL Double Benefit είναι ετησίως ανανεούμενο, θέτει ως ηλικία εισόδου μέχρι και τα 65 έτη και ισχύει και για όλα τα εξαρτώμενα μέλη που είναι ασφαλισμένα με ομαδικό. Παρέχει και κάλυψη check-up, ισχύει σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και περιλαμβάνει υπηρεσίες άμεσης ιατρικής βοήθειας, ενώ χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα προσιτό ασφάλιστρο.
 
Η INTERAMERICAN, που με το νέο πρόγραμμα αλλάζει τις διαστάσεις της ατομικής ασφάλισης υγείας στη βάση μιας ομαδικής ασφάλισης, διαγράφει στον τομέα των ομαδικών ασφαλίσεων μία πορεία δυναμικής ανάπτυξης κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα.
 
Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους έχει προσθέσει στο πελατολόγιό της πάνω από 20 νέες επιχειρήσεις με 10.000 νέους ασφαλισμένους, αριθμώντας συνολικά περί τις 700 ασφαλισμένες επιχειρήσεις. Ιδιαίτερη ζήτηση παρουσιάζουν και τα προγράμματα Micro Group Benefit (ζωής και υγείας), που εστιάζουν σε μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics