Ιnteramerican: Πρόγραμμα ασφάλισης για τον Συνεταιρισμό Αστυνομικών Αττικής

Ο Προμηθευτικός και Καταναλωτικός Συνεταιρισμός Αστυνομικών Αττικής συμφώνησε μια σημαντική για τα μέλη του συνεργασία με την Interamerican.

Ο Προμηθευτικός και Καταναλωτικός Συνεταιρισμός Αστυνομικών Αττικής συμφώνησε μια σημαντική για τα μέλη του συνεργασία με την Interamerican. Τα δύο μέρη σχεδίασαν από κοινού ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα, το «Affinity Benefits», αποκλειστικά για τους αστυνομικούς του Συνεταιρισμού, με το οποίο παρέχονται καλύψεις σε προνομιακή τιμή.

Η ασφάλιση έχει ισχύ ακόμη και κατά το χρόνο διατεταγμένης υπηρεσίας και συνδυάζει εξωνοσοκομειακές παροχές, βασική ασφάλεια ζωής και καλύψεις υγείας. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ένα κοινό 4.500 αστυνομικών και είναι προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες και τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τους, αποτελώντας την αρχή μιας σειράς ασφαλιστικών προγραμμάτων, που θα ακολουθήσουν για την ίδια επαγγελματική ομάδα.

Συγκεκριμένα, για την ασφάλεια Ζωής το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο έχει οριστεί στα 10.000 ευρώ, ενώ η εξωνοσοκομειακή περίθαλψη παρέχεται μέσω των συνεργαζομένου με την Interamerican πανελλαδικού δικτύου της Euromedica, περιλαμβάνοντας ιατρικές επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις και προληπτικό έλεγχο (check up). Όσον αφορά στην νοσοκομειακή περίθαλψη, στην Ελλάδα παρέχεται κάλυψη για νοσηλεία σε όλα τα ιδιωτικά και κρατικά νοσηλευτικά ιδρύματα και στο εξωτερικό μετά από ξαφνική ασθένεια ή ατύχημα, με ανώτατο καταβαλλόμενο ποσόν ετησίως ανά ασφαλισμένο τις 300.000 ευρώ.

«Πρόκειται για πρόγραμμα με σημαντική μείωση τιμών, με δεδομένη την ποιότητα των υπηρεσιών, με εξασφάλιση πρόσβασης σε κορυφαία ιδιωτικά νοσηλευτήρια, με απλές και γρήγορες διαδικασίες, με δυνατότητα να συνεχίζεται η ασφάλιση του μέλους αν  ακυρωθεί το πρόγραμμα και με οικογενειακά προνόμια στην ασφάλιση που χαρακτηρίζονται από τους ίδιους όρους και την εκπτωτική τιμολόγηση που ισχύει για τα κύρια μέλη», επισημαίνει ο Γιώργος Πλωμαρίτης, διευθυντής ομαδικών ασφαλίσεων και corporate business της Interamerican. Εκ μέρους του Συνεταιρισμού, ο πρόεδρος Φώτης Μαυραγάνης τονίζει: «η πρωτοτυπία του προγράμματος έγκειται στη συνεκτίμηση των ιδιαίτερων συνθηκών της εργασίας των αστυνομικών και στις ουσιαστικές καλύψεις εν ώρα εργασίας, με προσιτό ασφάλιστρο που δεν προσφέρεται σε ατομικά συμβόλαια».

Όπως αναφέρεται από την εταιρεία, τα προγράμματα «Affinity Benefits» κινούνται μεταξύ ατομικής και ομαδικής ασφάλισης και αφορούν σε αγορές κοινωνικών ομάδων με κοινά βασικά γνωρίσματα, που ενδιαφέρουν την Interamerican.

 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics