Κλονίζεται ο ΣΕΜΑ

Τριγμοί εμφανίζονται στον ΣΕΜΑ. Η συμπόρευση των εκλεγμένων στο διοικητικό συμβούλιο δείχνει να εξελίσσεται με δυσκολίες καθώς από την πρώτη στιγμή εμφανίστηκαν σύννεφα που δεν επέτρεψαν την εκκίνηση των εργασιών του Συνδέσμου στο βαθμό που έχει ανάγκη ο

Τριγμοί εμφανίζονται στον ΣΕΜΑ. Η συμπόρευση των εκλεγμένων στο διοικητικό συμβούλιο δείχνει να εξελίσσεται με δυσκολίες καθώς από την πρώτη στιγμή εμφανίστηκαν σύννεφα που δεν επέτρεψαν την εκκίνηση των εργασιών του Συνδέσμου στο βαθμό που έχει ανάγκη ο κλάδος.

Αντίθετα με ανοικτές ή λιγότερο δημόσιες συζητήσεις έγινε εμφανές ότι υπήρχαν αντιρρήσεις επί διαφόρων θεμάτων.

Εως σήμερα επιχείρησε η νέα πρόεδρος κυρία Ντορίνα Οικονομοπούλου να θέσει "όρια", να εισάγει θεσμικά διαδικασίες διαφάνειας και άλλες πρωτοβουλίες με στόχο να αποκτήσει ο ΣΕΜΑ την αρμόζουσα στις ανάγκες της εποχής και της αγοράς κατεύθυνση και δυναμική.

Ατυχώς και για διάφορους κατά πληροφορίες λόγους -ετερόκλητες απόψεις- οι όποιες αλλαγές και προσδοκίες σκοντάφτουν και ο ΣΕΜΑ βρίσκεται σε στάδιο εντάσεων που οδηγούν στην φυγή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες πρώτος, λίγες ημέρες πριν, ο κ. Ευ. Κατσίκας και εσχάτως μέχρι και η πρόεδρος του -ίσως σε στιγμή έντασης-  αποφάσισαν να παραιτηθούν. Απομένει να δούμε κατά πόσο ο ΣΕΜΑ θα μπορέσει να περάσει στην πρώτη γραμμή ξεπερνώντας τις αιτίες που όλα δείχνουν ότι τον αποψιλώνουν. 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics