LoonZorg: Ασφάλιση στους φοιτητές του εξωτερικού

Της Δήμητρας Κουράση Ασφαλιστική κάλυψη προσφέρει στους φοιτητές που επιλέγουν την Ολλανδία ως χώρα σπουδών τους η Ολλανδική ασφαλιστική εταιρεία LoonZorg.

Της Δήμητρας Κουράση

Ασφαλιστική κάλυψη προσφέρει στους φοιτητές που επιλέγουν την Ολλανδία ως χώρα σπουδών τους η Ολλανδική ασφαλιστική εταιρεία LoonZorg.


Η εταιρεία παρέχει δύο διαφορετικά ασφαλιστήρια συμβόλαια υγείας για τους "διεθνείς" φοιτητές καλύπτοντας τα περισσότερα από τα απρόβλεπτα έξοδα που πιθανόν να χρειαστούν για ενδεχόμενη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Τι καλύπτουν τα ασφαλιστήρια συμβόλαια των διεθνών φοιτητών:

•             75.000 ευρώ για έξοδα ιατρού και νοσοκομείου

•             10 θεραπείες φυσιοθεραπείας

•             10 θεραπείες ψυχοθεραπείας

•             350 ευρώ έκτακτης οδοντιατρικής περίθαλψης

Οι συγκεκριμένες ασφαλιστικές πολιτικές είναι διαθέσιμες για τους φοιτητές δίνοντας το μηνιαίο αντίτιμο των 29,50 ευρώ ή των 37,50 ευρώ αντίστοιχα.

Οι βασικές διαφορές μεταξύ των δύο πολιτικών εξαρτώνται από τον αριθμό θεραπειών και τη μέγιστη κάλυψη.

Τα συγκεκριμένα πακέτα αφορούν μόνο την περίπτωση διεθνών σπουδαστών. Από τη στιγμή που κάποιος διεθνής φοιτητής ξεκινήσει να εργάζεται στην Ολλανδία (συμπεριλαμβανομένης και της μερικής απασχόλησης) ο εργοδότης του καταβάλλει εισφορές προς την κοινωνική ασφάλιση και από εκείνη τη στιγμή, ο φοιτητής υποχρεούται να συνάψει ολλανδική ασφάλιση υγείας.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics