Λύνεται η International και η Εθνική αναζητεί μνηστήρα

Πέφτουν και τα τελευταία τείχη για να προχωρήσει το θέμα της Εθνικής με την International Life. Ο χρόνος κύλησε και το διοικητικό συμβούλιο με συνείδηση ευθύνης καλείται πλέον να κλείσει οριστικά την εκκρεμότητα και να εκτονώσει την τεράστια πίεση που υφί

Πέφτουν και τα τελευταία τείχη για να προχωρήσει το θέμα της Εθνικής με την International Life. Ο χρόνος κύλησε και το διοικητικό συμβούλιο με συνείδηση ευθύνης καλείται πλέον να κλείσει οριστικά την εκκρεμότητα και να εκτονώσει την τεράστια πίεση που υφίσταται η εταιρεία και η αγορά. 
 
Οι τελευταίοι δισταγμοί που κράτησαν επί σειρά μηνών το θέμα ανοικτό, ήλθε η ώρα να πέσουν. Το βάρος της απόφασης είναι μεγάλο και το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας σε συνεργασία με την ΤτΕ και τον ασφαλιστικό διαχειριστή κ. Ι. Περιστέρη καλούνται στις αμέσως επόμενες ημέρες να δώσουν το οριστικό τέλος στην όλη υπόθεση.
 
Σαφώς η τεχνογνωσία και η ωριμότητα (εμπειρία)  όλων των πλευρών κατατείνει στην απορρόφηση του χαρτοφυλακίου ζωής της International από την Εθνική χωρίς να υποβόσκουν ανησυχίες για σκοτεινά σημεία ή πιθανές μελλοντικές μελανές ανακαλύψεις που θα θεωρηθούν ως πρόβλημα.  Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.
 
Οι εγγυήσεις υπάρχουν και σαφώς πρέπει να παρασχεθούν με τρόπο που διασφαλίζει την απόφαση της Εθνικής, δηλαδή  κάτι που θεωρείται αυτονόητο και επιτυγχάνεται μέσα από τις διαδικασίες που παρακολουθούνται από την ΤτΕ.
 
Συνεπώς με ώριμο τον χρόνο, μέσα στις επόμενες ημέρες θα πέσει η αυλαία και θα κλείσει οριστικά  η συμφωνία που είναι επωφελής για όλους, ακόμα και τον μελλοντικό αγοραστή της Εθνικής Ασφαλιστικής.
 
Τα περιθώρια για παρατάσεις, νέες σκέψεις, ή το χειρότερο, αλλαγή των όσων έως σήμερα έχουν δρομολογηθεί, δεν υπάρχουν.  Τα δύο χρόνια που πέρασαν με την προσπάθεια σύγκλισης Εθνικής και International Life , δε γυρνούν πίσω.
 
Η απόφαση του ΔΣ της Εθνικής θα σημάνει την λήξη ενός άτυπου συναγερμού που επικρατεί εδώ και καιρό και περιβλήθηκε από σενάρια, σκέψεις, δισταγμούς, και πολλά άλλα.
 
Η λύση δίνεται και καταρρίπτει πλέον όλα τα αδιέξοδα σηματοδοτώντας το κλείσιμο της εκκρεμότητας που υπάρχει εδώ και καιρό και βασανίζει κυρίως την Εθνική Ασφαλιστική.  Εφεξής ελεύθερη του συγκεκριμένου βάρους αναζητεί μνηστήρα.. 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics