Λύσεις MOTORGLASS στη θραύση κρυστάλλων

Με μια νέα αντίληψη στην εξυπηρέτηση των ασφαλιστικών εταιρειών και των πελατών τους, η εταιρεία Motorglass επανατοποθετείται στην αγορά και αλλάζει τα δεδομένα στην επισκευή της θραύσης κρυστάλλων.

Με μια νέα αντίληψη στην εξυπηρέτηση των ασφαλιστικών εταιρειών και των πελατών τους, η εταιρεία Motorglass επανατοποθετείται στην αγορά και αλλάζει τα δεδομένα στην επισκευή της θραύσης κρυστάλλων.

Με την πρωτοποριακή υπηρεσία της «επιτόπου» άμεσης επισκευής –διόρθωσης –αντικατάστασης στο σημείο όπου συνέβη η ζημιά, η οποία σήμερα παρέχεται στον Νομό Αττικής και επεκτείνεται σε όλη τη χώρα, η MOTORGLASS επιδιώκει να ξεχωρίσει στον τομέα δραστηριότητάς της προσφέροντας άμεση, ποιοτική και συμφέρουσα λύση.

Περισσότερες από 100 περιπτώσεις ημερησίως μπορούν και εξυπηρετούνται, ενώ η πολυετής παρουσία των ιδρυτών και των συνεργατών  της εταιρείας στην αγορά σε συνδυασμό με την άμεση επιτόπια εξυπηρέτηση , καθιστούν την Motorglass ένα σημαντικό ευέλικτο συνεργάτη που παρέχει γρήγορη και αποτελεσματική αντιμετώπιση στις περιπτώσεις θραύσης κρυστάλλων.

Στο πλαίσιο αυτό μόλις οι ενδιαφερόμενοι επικοινωνήσουν με την Motorgalss, ακόμα και μέσω internet (WWW. MOTORGLASS.GR) οι εξουσιοδοτημένοι τεχνικοί συνεργάτες της  με την κινητή μονάδα βοηθείας βρίσκονται  κοντά στον παθόντα και προχωρούν στην αποκατάσταση της ζημιάς.

Ήδη, ασφαλιστικές εταιρείες, που έχουν ενταχθεί στο πελατολόγιό της απολαμβάνουν τις υπηρεσίες της. Το ίδιο και οι ασφαλισμένοι πελάτες τους που όταν κάνουν χρήση της κάλυψης «θραύσης κρυστάλλων», εξυπηρετούνται άμεσα, τοποθετούν το καλύτερο προϊόν στο όχημά τους, και δέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες από τους τεχνικούς συνεργάτες.

Όπως αναφέρουν ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Κ. Λατινάκης  και ο επ. πρόεδρος κ. Νίκος Λατινάκης: «η Motorglass αποτελεί συνέχεια μιας εμπειρίας και παρουσία 30 ετών στον τομέα της αντικατάστασης και επισκευής κρυστάλλων. Η εταιρεία σήμερα επιδιώκει να καθιερώσει νέα δεδομένα στον κλάδο, εισάγει τεχνογνωσία και πρότυπα από το εξωτερικό και αποτελεί ένα αξιόπιστο συνεργάτη με ανταγωνιστική παρουσία σε τιμή, ποιότητα, και εξυπηρέτηση».

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ MOTORGLASS

Η εταιρεία εξυπηρετεί περισσότερες  από 100 περιπτώσεις την ημέρα οι οποίες εκτός από θραύση κρυστάλλων μπορεί να αφορούν και άλλες υπηρεσίες που η MOTORGLASS προσφέρει όπως : αντηλιακές μεμβράνες, ελαστικά παρεμβύσματα (λάστιχα πορτών), γρύλους παραθύρων, ξεθάμπωμα φανών κα.

Διαθέτει πανελλαδικό δίκτυο το οποίο και διευρύνεται διαρκώς με νέους συνεργάτες οι οποίοι πληρούν τις υψηλές προδιαγραφές και στάνταρ που θέτει η εταιρεία. Ήδη 65 συνεργάτες αποτελούν το ισχυρό δυναμικό της και εξυπηρετούν τους πελάτες των ασφαλιστικών εταιρειών με τις οποίες βρίσκεται σε συμφωνία η MOTORGLASS.

Τα κεντρικά της εταιρείας βρίσκονται στη Λεωφόρο Αθηνών 180.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics