Μετακομίζει εκτάκτως η εκκαθάριση της International

Μετακομίζει εκτάκτως η εκκαθάριση της International

Εγκαταλείπει ο εκκαθαριστής τα έως σήμερα γνωστά γραφεία της International στο Μαρούσι. Λόγω έκτακτων συνθηκών μεταφέρει την όλη εργασία του,  στο γνωστό κτήριο της Commercial  όπου πραγματοποιείται και η ολοκλήρωση της υπόθεσης της Ασπίς. Οσο για την εκκαθάριση…

Εκτάκτως ξεκίνησε την αποχώρησή της από το κτήριο της International “η εκκαθάριση”  και με πολλές εκκρεμότητες ανοικτές καθώς κατά πληροφορίες του insurance-eea ο ιδιοκτήτης του ακινήτου ζήτησε την αποχώρηση της εταιρείας, δεδομένου ότι το ακίνητο ήταν μισθωμένο οπότε και θα έπρεπε να πληρώνει μισθώματα προκειμένου να παραμείνει ως έχει η εταιρεία και να γίνει από εκεί η δουλειά της εκκαθάρισης. Ως πότε έχει γίνει η τελευταία καταβολή θα γίνει γνωστό εφόσον κριθεί αναγκαίο, αλλά αυτό βέβαια δε σχετίζεται με την εξέλιξη της εκκαθάρισης.

Ακόμα γίνεται απογραφή -κατά τις  πληροφορίες- ενώ  υπάρχει και ανάγκη λειτουργίας –ενεργοποίηση και χειρισμού του μηχανογραφικού συστήματος από το οποίο θα αντληθούν ουσιαστικά στοιχεία για να προχωρήσει η εκκαθάριση. 

Επίσης για να προχωρήσει η εκκαθάριση θα πρέπει να υπάρξει και μια στοιχειώδης υποδομή σε ανθρώπινο δυναμικό που σημαίνει ότι ενδεχομένως να χρειαστεί να γίνουν και κάποιες προσλήψεις.

Στο πλαίσιο αυτό όπως εκτιμάται από το insurance-eea και τις πληροφορίες που λαμβάνει από αρμοδίους το όλο θέμα μετατοπίζεται στο φθινόπωρο. Τότε θα γίνουν οι πρώτες κινήσεις από τον εκκαθαριστή προς τους δικαιούχους προκειμένου να μπει το θέμα στο αυλάκι.

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics