Μοναδική Ταξιδιωτική Ασφάλιση από την Karavias Underwriting Agency

Ασφάλεια σε επαγγελματικές και ιδιωτικές μετακινήσεις, εντός ή εκτός της χώρας, και πλήρης προστασία σε κάθε ταξίδι και για κάθε ταξιδιώτη, με απεριόριστη υποστήριξη σε ότι και αν συμβεί, διασφαλίζει το καινοτόμο ασφαλιστικό πρόγραμμα της Karavias Underw

Ασφάλεια σε επαγγελματικές και ιδιωτικές μετακινήσεις,  εντός ή εκτός της χώρας, και πλήρη προστασία σε κάθε ταξίδι και για κάθε ταξιδιώτη, με απεριόριστη υποστήριξη σε ότι και αν συμβεί, διασφαλίζει το καινοτόμο ασφαλιστικό πρόγραμμα της Karavias Underwriting Agency, «TRAVEL INSURANCE», το οποίο προσφέρεται μέσω συνδικάτων των Lloyd’s και υποστηρίζεται από εξατομικευμένο Travel Underwriting της Karavias Underwriting Agency.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα παρέχει οικονομική, συμβουλευτική, γραφειοκρατική, νομική, ιατροφαρμακευτική, και οποιαδήποτε άλλη αναγκαία υποστήριξη σε κάθε απρόοπτο που μπορεί να προκύψει σε μετακινήσεις ή ταξίδια, ιδιωτών και επαγγελματιών. 

Διαθέτει προνομιακή τιμή και διαμορφώνεται ανάλογα με το προφίλ και τις απαιτήσεις του πελάτη.

ΚΑΛΥΠΤΕΙ:

Αποζημιώνει μεταξύ άλλων: Ακύρωση ταξιδιού και πτήσεων, Νοσοκομειακές ανάγκες, Εισιτήρια,  Μεταφορές οικείων προσώπων, Απώλεια χρημάτων, Προσωπικών αντικειμένων, Αποσκευών, Νομική κάλυψη και Οτιδήποτε απρόοπτο συμβεί στον κάτοχό του στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ:

Απευθύνεται σε όσους πραγματοποιούν ταξίδια για επαγγελματικούς σκοπούς ή και για αναψυχή από και προς οποιοδήποτε μέρος του κόσμου (περιλαμβανομένης και της Ελλάδας). Είναι ιδανικό για Στελέχη επιχειρήσεων, Επαγγελματίες, Φοιτητές, Συλλόγους, Αθλητικά σωματεία, Ομάδες, Οργανώσεις, Ταξιδιωτικά γραφεία, Ναυτικούς, Συνεργεία (εντός και εκτός Ελλάδας), Συνεδριακό τουρισμό κ.λ.π.

Ο CEO της εταιρείας, κ. Γιώργος Καραβίας, δήλωσε:

«Στόχος της Karavias Underwriting Agency είναι η συνεχής δημιουργία νέων, πρωτοποριακών προϊόντων , τα οποία με τη βοήθεια των πολύτιμων συνεργατών μας «ανοίγουν» νέες αγορές και δημιουργούν νέους κλάδους παραγωγής.

Η ανταπόκριση της αγοράς στο πρόγραμμα “TRAVEL INSURANCE” της Karavias Underwriting Agency είναι πρωτόγνωρη. Το έντονο ενδιαφέρον των συνεργατών μας και των πελατών τους για το προϊόν, από την πρώτη κιόλας στιγμή, δείχνει την μεγάλη προοπτική του προϊόντος.

Οι πελάτες ανταποκρίνονται σε καινοτόμες, κάθετες λύσεις και η Karavias Underwriting Agency είναι εδώ για να τις δημιουργήσει.

Το  προϊόν υποστηρίζεται από in-house Travel Underwriter της εταιρείας μας με 15ετή εμπειρία στην Ταξιδιωτική Ασφάλιση, και συμπληρώνεται με την αξιοπιστία των Lloyd’s.

Τέλος, η υποστήριξη των συνεργατών μας είναι πάντοτε η πρώτη μας προτεραιότητα. Είμαστε κοντά τους για να διασφαλίσουμε την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών τους, απέναντι σε οποιοδήποτε ζήτημα παρουσιαστεί.»  

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics