Νέο webinar για τις ασφαλίσεις Πιστώσεων από το insurancewebinar.gr και το Ε.Ι.Α.Σ

ο webinar θα διεξαχθεί την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016, από τις 17:00 έως τις 19:00 με εισηγητή τον κ. Βερούση Γιώργο, Distribution Channels Relations Manager Euler Hermes.

Το insurancewebinars.gr σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών, διεξάγουν ένα  νέο webinar (διαδικτυακό σεμινάριο)  με αντικείμενο την Ασφάλιση Πιστώσεων. Το webinar θα διεξαχθεί την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016, από τις 17:00 έως τις 19:00 με εισηγητή τον κ. Βερούση Γιώργο, Distribution Channels Relations Manager Euler Hermes.

Τίτλος του webinar:

«Ασφάλιση Πιστώσεων»

Το webinar μπορείτε να το παρακολουθήσετε στην τιμή των 25€ (στη τιμή συμπεριλαμβάνονται οι σημειώσεις του webinar καθώς και βεβαίωση συμμετοχής από το ΕΙΑΣ)  και μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή για μία από τις 25 θέσεις μέσα από το insurancewebinars.gr.

Περιγραφή και σκοπός του webinar

Η πληρέστερη ενημέρωση και κατανόηση των καλύψεων της ασφάλισης πιστώσεων. Το σεμινάριο  προσφέρει μια εμπεριστατωμένη παρουσίαση των τεχνικών εξασφάλισης των επί πιστώσει πωλήσεων των επιχειρήσεων, την ανάλυση της ασφάλισης πιστώσεων και των ανταγωνιστικών προϊόντων (factoring κλπ). Διαδικασίες συμβολαίων, των τεχνικών προσέγγισης & πώλησης.

Σε ποιους απευθύνεται το webinar

Σε ασφαλιστικούς συμβούλους και σε διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων, που επιθυμούν να ασχοληθούν με τον κλάδο Ασφάλισης Πιστώσεων αλλά και σε όσους θέλουν να εμπλουτίσουν, διευρύνουν και εμβαθύνουν τις γνώσεις τους πάνω στα θέματα του Σεμιναρίου.

Θεματολογία:

Βασικές έννοιες

  • Συνήθεις τρόποι πληρωμής
  • Κατηγορίες πιστώσεων
  • Ανάλυση πιστωτικού κινδύνου
  • Βασικοί χρηματοοικονομικοί δείκτες
  1. Γενικές αρχές της ασφάλισης πιστώσεων
  2. Κύρια χαρακτηριστικά
  3. Καλυπτόμενοι Κίνδυνοι
  4. Εξαιρέσεις
  5. Πιστωτικό όριο
  6. Ανάλυση ερωτηματολογίου
  • Μέθοδοι τιμολόγησης (πωλήσεων – υπολοίπων)
  • Ζημίες και διαχείριση αυτών
  • Η ασφάλιση, το factoring και άλλοι τρόποι διαχείρισης πιστώσεων

 

Περισσότερες πληροφορίες στο: www.insurancewebinars.gr

Facebook:  https://www.facebook.com/Insurancewebinars.gr

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2312201003

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics