Ο κ. Δημήτρης Κωλέττης νέος Sales Manager της Group Μέριμνα Πρακτορειακή

Ο κ. Δημήτρης Κωλέττης νέος Sales Manager της Group Μέριμνα Πρακτορειακή
Εντάχθηκε στο στελεχιακό δυναμικό της Group Μέριμνα Πρακτορειακή (θυγατρική του Ομίλου Groupama), ο κ. Δημήτρης Κωλέττης, έμπειρο και καταξιωμένο στέλεχος της Ασφαλιστικής Αγοράς. 
 
Ο κ. Δημήτρης Κωλέττης νέος Sales Manager της Group Μέριμνα ΠρακτορειακήΟ κ. Κωλέττης αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Sales Manager και θα έχει την ευθύνη των πωλήσεων όλων των δικτύων της εταιρείας καθώς και την ανάπτυξη νέων εργασιών. 
 
O κ. Δημήτρης Κωλέττης έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα Οικονομικά και την Διοίκηση Επιχειρήσεων. 
 
Η πολυετής εμπειρία του περιλαμβάνει τα αντικείμενα των Πωλήσεων, Εκπαίδευσης, Στελέχωσης, Marketing, Bank-Assurance, καθώς και Financial Planning. Πριν την ένταξη του στη Group Μέριμνα Πρακτορειακή, ο κ. Κωλέττης είχε διατελέσει στέλεχος σε πολυεθνικές εταιρείες και συνεργαστεί ως σύμβουλος επιχειρήσεων στην Ελληνική αγορά.
 
Είναι ιδρυτικό μέλος της Hellenic Financial Planners Association (HFPA) και στο παρελθόν έχει διδάξει σε ξένα κολλέγια και πανεπιστήμια. Στα χρόνια της καριέρας του έχει πετύχει σημαντικά αποτελέσματα, συμβάλλοντας στους στόχους των εταιριών μέσω των έργων που διαχειρίστηκε. 
 
Η Group Μέριμνα είναι θυγατρική του Ομίλου Groupama δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά ως εταιρεία πρακτόρευσης ασφαλιστικών εταιρειών. Παρέχει ποιοτικές και αποτελεσματικές λύσεις στους συνεργάτες και πελάτες της προτείνοντας αξιόπιστες λύσεις σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της αγοράς και με το κύρος και την φερεγγυότητα του Ομίλου Groupama. 
 
Η Groupama Ασφαλιστική αποτελεί μια από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες στην ελληνική αγορά. Με κύκλο εργασιών που ανήλθε στα €138.2 εκατ. το 2015, η εταιρία διακρίνεται για το κύρος και την αξιοπιστία της, παρέχοντας ολοκληρωμένα προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες.
 
Η Groupama Ασφαλιστική διατηρεί ένα ισχυρό δίκτυο αποκλειστικών ασφαλιστικών συμβούλων και πρακτόρων, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της σε όλη τη χώρα. Από το 2007, αποτελεί 100% θυγατρική  του γαλλικού Ομίλου Groupama, που φιλοδοξεί να οδηγήσει την Groupama Ασφαλιστική στην κατάκτηση μιας εκ των ηγετικών θέσεων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.