Ο νέος CEO της AIG

Ο ασφαλιστικός κολοσσός AIG αναμένεται να διορίσει νέο CEO για να αντικαταστήσει τον Peter Hancock ο οποίος παραιτήθηκε νωρίτερα φέτος, αφού η εταιρεία ανακοίνωσε ζημιές σε έξι συνεχόμενα τρίμηνα.

Ο ασφαλιστικός κολοσσός AIG αναμένεται να διορίσει νέο CEO προς αντικατάσταση του Peter Hancock ο οποίος παραιτήθηκε νωρίτερα φέτος, μετά την ανακοίνωση ζημιών για έξι συνεχόμενα τρίμηνα.
 
Ο νέος διευθύνων σύμβουλος θα είναι ο Brian Duperreault, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Hamilton Insurance Group Ltd. με έδρα τις Βερμούδες.
 
Η Wall Street Journal ανέφερε ότι η AIG αναμένεται να προβεί στην ανακοίνωση μέχρι την Πέμπτη.
 
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Duperreault και η AIG εξακολουθούν να επεξεργάζονται λεπτομέρειες σχετικά με τη σύμβασή του αλλά είναι "πολύ κοντά" σε μια τελική συμφωνία.
 
Ο Duperreault, 70 ετών, διετέλεσε μόνιμος αναπληρωτής του πρώην διευθύνοντος συμβούλου Maurice "Hank" Greenberg και πέρασε πάνω από δύο δεκαετίες στην AIG προτού αποχωρήσει για να διευθύνει τρεις άλλες εταιρείες, ανέφερε η έκθεση.
 
Ο Hancock παραιτήθηκε τον Μάρτιο μετά τα τελευταία οικονομικά αποτελέσματα της AIG που απογοήτευσε τους επενδυτές. Το διετές σχέδιο στρατηγικής που σχεδίασε, πήρε περισσότερο χρόνο από τον αναμενόμενο.
 
Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της AIG δεν αναμένουν ότι η Duperreault θα αλλάξει την τρέχουσα στρατηγική κατεύθυνση της AIG, σύμφωνα με τις πηγές της Wall Street Journal.
 
 
Πηγή: www.reuters.com

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics