O ΠΣΑΣ στηρίζει το “Δίκτυο για τα δικαιώματα του παιδιού”

O ΠΣΑΣ στηρίζει το "Δίκτυο για τα δικαιώματα του παιδιού" και προσφέρει ενα γέυμα αγάπης την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017 για όλα τα παιδιά του οργανισμού και είδη πρώτης ανάγκης!

 
O ΠΣΑΣ στηρίζει το "Δίκτυο για τα δικαιώματα του παιδιού" και προσφέρει  ένα γέυμα αγάπης την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017 για όλα τα παιδιά του οργανισμού και είδη πρώτης ανάγκης!
 
Το γεύμα απευθύνεται σε παιδιά ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
 
Στόχος της προσπάθειας είναι, μέσα από την ενημέρωση να ευαισθητοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι και να ενισχυθεί έτσι η αντίληψη και η διάθεση για περισσότερη κοινωνική αλληλεγγύη και αλληλοβοήθεια. 
 
 
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ  ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ
 
 
Ο ΠΣΑΣ καλεί όλους τους ανθρώπους της ασφαλιστικής αγοράς και τις ασφαλιστικές εταιρείες  να προσφέρουν είδη ανάγκης για τον σημαντικό αυτόν οργανισμό .
 
 
Μετά απο επικοινωνία που είχαμε με τον μή κερδοσκοπικό οργανισμό μας ενημέρωσαν ότι υπάρχει ανάγκη για τα παρακάτω είδη :
 
Λίστα αναγκών
 
Τρόφιμα (λάδι, αλεύρι, όσπρια, κονσέρβες, ξηροί καρποί, τσουρέκια, γλυκά)
Γάλα για βρέφη
Γάλα για παιδιά άνω των 2 ετών
Φρουτόκρεμες για παιδιά
Μπισκοτόκρεμες για παιδιά
Ρούχα και παπούτσια για παιδιά 1 έως 14 ετών
Πάμπερς
Μπιμπερό
Απορρυπαντικά
Είδη υγιεινής
Σχολικά είδη
Γραφική ύλη
 
Τα είδη αυτά θα πρέπει να μεταφερθούν στις εγκαταστάσεις του οργανισμού με την σημείωση απο ΠΣΑΣ, καλό θα ήταν να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία πρώτα.

Αλκαμένους 11Β, Σταθμός Λαρίσης & Πλατεία Τράιμπερ 8
τηλ. 210 88 46 590

Τηλεφωνα ΠΣΑΣ επικοινωνίας για διευκρινήσεις 
6944842788 –  6932212477 – 6974323113

 
 
 
 
 

ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

 

Το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού είναι μη κερδοσκοπικό  σωματείο, που ιδρύθηκε το 2004, με στόχο την ευαισθητοποίηση και παρέμβαση στα προβλήματα  που αφορούν τα Δικαιώματα του   Παιδιού. Έχει αναπτύξει  πρωτοβουλίες και δράσεις σχετικά με την εφαρμογή της Διεθνούς Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού του ΟΗΕ στη χώρα μας, καθώς επίσης και για το σεβασμό της διαφορετικότητας και τις διακρίσεις. Τα μέλη του είναι εκπαιδευτικοί, γονείς, πανεπιστημιακοί, συγγραφείς, καλλιτέχνες και παιδιά, που δρουν εθελοντικά μέσα και έξω από τη σχολική κοινότητα, πραγματοποιούν έρευνες, καμπάνιες και προγράμματα.

 
ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΟΥ – ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
 
Για να μπορεί ο σύνδεσμος να συνεχίσει να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο και να αντιμετωπίζει τα πολλά και προκλητικά ζητήματα που πλήτουν τον κλάδο  χρειάζεται την συμμετοχή σου.
 
Γράψου ευκολα στον σύλλογο σε 3' λεπτα με την εύκολη ηλεκτρονική αιτηση και γίνε ενεργό μέλος συμμετέχοντας και κάνοντας προτάσεις.
 
Μόνο με την συσπείρωση μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα πράγματα .
 
Δες μερικές απο τις παροχές του ΠΣΑΣ στα μέλη του στο παρακάτω link και δυνάμωσε την φωνή των ασφαλιστικών συμβούλων.
 
 

 

© INSURANCE EEA 2024. All rights Reserved.
Designed by RDC Informatics